Ένας προπονητής χρονολόγησης αποκαλύπτει γιατί να είσαι ωραίος τύπος μπορεί να σε κάνει χαμένο

Anonim

Ωραία παιδιά ολοκληρώνουν το τελευταίο. Είναι ένα παλιό ρητό στο οποίο συζητήσαμε για πολύ καιρό, ώστε να χτυπήσουμε τον εμπειρογνώμονά μας που χρονολογείται, τον Chris Manak των Μανικών Εργαστηρίων, για συμβουλές σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε εάν είστε απλά ένας καλός άντρας που δεν μπορεί να κερδίσει στη ζωή και αγάπη.

Αγκαλιάστε και δώστε προσοχή, αγόρι φούσκα.

Η ωραία και άσχημη αλήθεια

Η αποδυνάμωση της έλλειψης επιτυχίας ενός άνδρα με τις γυναίκες για να είναι ωραία είναι σαν να κατηγορούμε τους πυροσβέστες για μια πυρκαγιά, απλώς και μόνο επειδή βρίσκονται στη σκηνή του εγκλήματος. Η «αγνότητα» είναι παρούσα μαζί με άλλα χαρακτηριστικά, και αυτά τα άλλα γνωρίσματα, κατά την ταπεινή μου άποψη, είναι η πραγματική αιτία της έλλειψης επιτυχίας στον κόσμο που χρονολογείται.

Σκεφτείτε τον όμορφο τύπο για μια στιγμή.

Όχι, μην σκεφτείτε κάποιο ωραίο άτομο που γνωρίζετε ποιος είναι τυχαίος άνδρας, σκεφτείτε αυτόν τον συμπαθητικό κλισέ, δηλαδή τον τύπο που βρίσκεται πιο συχνά στο κέντρο αυτού του αιώνιου αινίγματα του χαλιού που χρονολογείται: «Είναι ωραίο, αλλά. "

Ας σπάσουμε τον όμορφο τύπο για μια στιγμή. Συνήθως, αυτός είναι ο τύπος που:

  • Δεν θα διαφωνήσει ποτέ με μια γυναίκα που ενδιαφέρει, ανεξάρτητα από το ποια βαφτί μπορεί να μιλάει
  • Σίγουρα δεν θα την πειράξει και θα της δώσει τα ίδια σκατά που θα έδιναν οι πραγματικοί φίλοι της
  • Δεν θα την καλέσει στην αμαρτία της, ακόμα κι αν είναι δραματική
  • Αυτός σίγουρα δεν θα αναφέρει άλλες γυναίκες που ενδιαφέρουν στη ζωή του (πιθανώς επειδή δεν υπάρχουν)

Το τελικό αποτέλεσμα είναι κάπως από ένα κέλυφος ενός ατόμου. Ένας φιλόξενος «ναι-άντρας» χωρίς βάθος, χωρίς ενθουσιασμό, χωρίς γοητεία, χωρίς δική του ζωή. Δεν υπάρχει ένταση, κανένας σεξουαλικός ενθουσιασμός. Σίγουρα δεν μισώ τον ωραίο άνθρωπο, καθώς πάνω απ 'όλα γνωρίζω ότι πρόκειται για ένα πράγμα - αυτοπεποίθηση.

Βαθιά κάτω, ο ωραίος άντρας δεν αισθάνεται ότι είναι άξιος της κοπέλας. Είναι πιο ελκυστική από αυτόν, πιο δημοφιλής από αυτόν. δεν μπορούσε να της προσφέρει τίποτα από τη θέση του χαμηλής αξίας (τουλάχιστον στο μυαλό του).

Η ατμόσφαιρα, οι ενέργειές του και η στάση του βασικά λένε ένα πράγμα - ότι είναι καλύτερη από αυτόν. Έτσι, την φιλοξενεί, οδηγώντας την να τον χαρακτηρίσει «απίστευτα καλό», με την πρόταση να ακολουθείται αναπόφευκτα με "αλλά. "

Τι δεν θέλει

Δεν θέλει κάποιον να συμφωνήσει με όλα όσα λέει. θέλει να έχει μια συνομιλία με κάποιον με δικό του μυαλό.

Δεν θέλει κάποιον να είναι στη θέση της και να καλέσει. όπως τόσοι πολλοί από εμάς, θέλει μόνο ένα γέλιο, ακόμα κι αν είναι στον εαυτό της. Δεν θέλει κάποιον απελπισμένο τύπο να ερωτευτεί μαζί της στην πτώση ενός καπέλου. θέλει έναν άνθρωπο ο οποίος πηγαίνει για το δρόμο της στη ζωή, ένας ηγέτης που την καλεί μαζί για τη βόλτα.

Η υπόθεση για τόσα πολλά ωραία παιδιά είναι ότι ζουν σε έλλειψη, έτσι προσκολλώνται στην πρώτη αχτίδα ελπίδας. Και είναι απλά, πολύ ευχάριστο.

Κάποιοι θα συζήτησαν ότι αυτό είναι πιο χειραγωγικό από τους κακούς τους συναδέλφους τους αγόρι, αφού δεν είναι πραγματικοί ή ειλικρινείς. Οι γυναίκες μπορούν να γίνουν αντικείμενα του βάδιλου του ωραίου άντρα και τελικά αισθάνονται υποχρεωμένοι να είναι ωραίοι και φιλόξενοι, να βαδίζουν ελαφρά και να παρέχουν τις πληροφορίες τους επιλεκτικά, ώστε να μην προσβάλλουν ή να βλάπτουν τον φίλο της (τον οποίο ξέρει πολύ για κάτι τέτοιο ).

Δεν θέλει έναν άντρα, φίλο ή άλλο τρόπο, ότι πρέπει να ανησυχεί για την πληγεί με κάθε μικρή απόφαση που κάνει.

Τελικά - ο ωραίος τύπος δεν είναι πολύ συναρπαστικός για να είναι γύρω.

Δικαίωμα: Ο οίκος των Νίκαιας

Πόσο συχνά βλέπετε έναν άντρα να παραπονιέται για τις γυναίκες που θέλουν μόνο κακά αγόρια, τσακάλια, τρελάκια και όχι αυτόν; Μετά από όλα - είναι ένας καλός τύπος! "Τι είναι λάθος με αυτούς;" θα μπορούσε να ρωτήσει. Όταν ένας άνθρωπος φτάνει σε αυτό το σημείο, μπορεί να αποχαιρετήσει πολύ κάθε αποκοπή θηλυκού σεβασμού που μπορεί να είχε αφήσει.

Οι γυναίκες δεν αποκρούστηκαν επειδή είναι ωραίο. απωθείται επειδή η ανάγκη του επισκιάζει ΟΛΑ τα πράγματα. Της λέει με αβέβαιο τρόπο: «Είμαι ένα μουνί και, αντί να μεγαλώσω και να εξελιχτώ σε μια καλύτερη, ισχυρότερη εκδοχή του εαυτού μου, θέλω τον κόσμο να λυγίσει με τους τρόπους μουνί μου"

Αυτό είναι το μοναδικό μεγαλύτερο πράγμα που σταματά τόσους πολλούς «ωραίους» τύπους να ενδιαφέρονται πολύ για τις γυναίκες.

Ένα ωραίο μήνυμα

Δεν είναι το χαρακτηριστικό του να είσαι ωραίο που κρατά τις γυναίκες μακριά από τον τυπικό ωραίο άνθρωπο, είναι αυτό που συμβαίνει κάτω. Είναι η έλλειψη αυτοπεποίθησης, η έλλειψή του ή / και τα δικαιώματά του.

Εκατομμύρια καλοί άντρες σε όλο τον κόσμο συναντούν φανταστικές γυναίκες, ωστόσο διαφέρουν από το όμορφο ψευδώνυμο μας, αποτιμώντας τον εαυτό τους, επιδιώκοντας τη ζωή τους, έχοντας μια σπονδυλική στήλη, έχοντας προοπτική και είναι ειλικρινείς και ειλικρινείς με τις γυναίκες στη ζωή τους.

Δεν στηρίζουν τις γυναίκες. αντί να τα αντιμετωπίζετε όπως τα ανθρώπινα όντα που είναι, και επιθυμούν να αντιμετωπίζονται ως.

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Ο Ryan Gosling σας δείχνει τον σωστό δρόμο για τις μπότες εργασίας στο βράχο στο κοινό

Πώς να φοράτε μια ακίδα Lapel και πού να τα αγοράσετε

Η Mercedes-Benz αποκάλυψε το φρένο λήψης CLA

Η εξωφρενική μόδα του Jared Leto συνεχίζει να αποπροσανατολίζει την ανθρωπότητα