Ο τρελός πλούσιος ασιατικός Henry Golding είναι ένας άνθρωπος που πρέπει να αναλάβετε την έμπνευση του στυλ

Anonim

Πίσω τον Απρίλιο ήμουν στο πάτωμα χορού σε μια εκδήλωση στο Σαν Φρανσίσκο όταν κάποιος με παρουσίασε σε αυτό το πολύ δροσερό και καλοντυμένο μάγκα. Ειλικρινά δεν είχα καμία αιματηρή ιδέα ποιος ήταν άλλος από ότι ήταν ευγενικός και ότι φάνηκε να απολαμβάνει τους ήχους του Jamie XX όσο και εγώ και οι συνάδελφοί μου.

Γρήγορα προς τα εμπρός τρεις μήνες. Και «αυτός ο τύπος» αποδεικνύεται ότι είναι ο Henry Golding από την επερχόμενη ταινία Crazy Rich Asians.

Ο 31χρονος βρετανός-μαλαισιανός ηθοποιός ήταν παρουσιαστής στο The Travel Show του BBC, αλλά έκανε το άλμα σε acting παίζοντας τον πλούσιο χαρακτήρα του Nick Young στο επερχόμενο βιβλίο που γύρισε ταινία. Στην τρέχουσα περιοδεία τύπου για την ταινία, ο Χένρι είδε ξανά και ξανά ότι είμαστε μερικά από τα πιο φρέσκα ανδρικά αξεσουάρ γύρω.

Σκεφτείτε το ύφος του Henry ως μέρος preppy και μέρος Σαββατοκύριακο στο Hamptons με πολυτέλεια συστροφή. Κλασσικά πλεκτά, εξειδικευμένα παντελόνια, μπλουζάκια πόλο, φωτεινά και τολμηρά κοστούμια, έντονα σακάκια, εξατομικευμένα σακάκια ψεκασμού και μπουρνούζια που θυμίζουν μια μέρα έξω στο γιοτ. Ο Χένρι ετοιμάζει το τμήμα ενός τρελού πλούσιου Ασιάτη. Αμφιβάλουμε ότι είναι μόνο για την ταινία, μάλλον έχει την εμφάνιση και το σχήμα για να φορέσει ρούχα εύκολα.

Σας συνιστούμε ιδιαίτερα να παρακολουθείτε αυτό το αστέρι του στυλ.

1/6

2/6

3/6

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Αλεξάνδρα Αμπρόσιο Για την Αλέπα Από την Αλεξάνδρα

Υπεάρξε την Κομψή Κοσμήτορα

Kate Upton για το περιοδικό 'The MEN'

Πορτοφόλι Brands που αφήνουν τον κόσμο να ξέρει ότι είστε flush & Lovin 'ζωή