Οι πιο αληθινοί τρόποι για να τραβήξετε τα κομψά χτενίσματα και να μην φαίνονται λιπαρά

Anonim

Τα κηλιδωτά μαλλιά έχουν κάνει τους γύρους ως το τελείωμα της εταιρικής στολής. Είναι απλό, καθαρό, και λέει ότι είσαι εδώ για να κάνεις σκατά.

Μπορείτε να το συσχετίσετε με άλφα αντρικά πολεμιστές και αδέσποτους πωλητές με πορφυρά κοστούμια, αλλά τα κηλιδωτά πίσω μαλλιά μπορεί να είναι το τέλειο αντίδοτο σε ένα κουρασμένο κούρεμα που σας αφήνει να θέλετε κάτι με λίγο περισσότερη γροθιά.

Τα κομψά πίσω μαλλιά προβάλλουν μια ώριμη, πρώτης ποιότητας επιχείρηση και είναι επαρκώς διαχρονικά, ώστε να μην αποστέλλονται στο σωρό σκουπιδιών της εμφάνισης της μόδας. Υπάρχει χώρος για αυτό πέρα ​​από το γραφείο, πάρα πολύ. Παίζοντας με διαφορετικά προϊόντα που ταιριάζουν στο περιβάλλον, μπορείτε επίσης να το προσαρμόσετε για περιπέτειες το Σαββατοκύριακο όταν η στολή και η γραβάτα παραμένουν στην ντουλάπα.

Αυτός ο οδηγός θα σας δώσει έναν ωοθυλακιολογικό χάρτη πορείας για την επίτευξη μιας μη-γράσο, όχι-sleaze κηλίδα πίσω. Θα ανακαλύψετε αν τα μαλλιά σας είναι μέχρι τη δουλειά, ποια προϊόντα να χρησιμοποιήσετε και να εμπνεύσετε παραδείγματα του στυλ για να αφομοιώσετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιστρέψετε στην παρακολούθηση της Wall Street και να μελετήσετε το χρηματιστήριο αξιών 101.

Είναι τα μαλλιά σας σωστά για τη δουλειά;

Ο Justin το κάνει σωστά

Τα ξανθά μαλλιά είναι πανταχού παρόν στη δυτική κουλτούρα, όπως ο κακός χορός και οι τύποι που λέγονται James, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι λειτουργεί για όλους. Η υφή, η πυκνότητα και το αναπτυσσόμενο μοτίβο των μαλλιών σας μπορεί να κάνει μια τεράστια διαφορά στον καθορισμό αν μπορείτε να τραβήξετε το στυλ μακριά.

Για αρχάριους, πιθανότατα γνωρίζετε ήδη ότι η ευθεία τρίχα προσφέρεται σε ένα στιλβωμένο στυλ πίσω. Τα ίσια μαλλιά ακολουθούν ένα απλό σχέδιο, το οποίο είναι κρίσιμο για το συνολικό σχήμα της κοπής. Η κατεύθυνση της ανάπτυξης των μαλλιών είναι επίσης σημαντική. Για μερικούς τύπους, η τρίχα φυσικά αναπτύσσεται προς τα εμπρός, καθιστώντας την ανθεκτική στη ρουτίνα χτενίσματος δύο χτυπημάτων.

Αν αυτό ακούγεται σαν εσάς, τότε πρέπει να σκεφτείτε να γίνετε φιλόξενος με ένα στεγνωτήριο και να επενδύσετε λίγο περισσότερο χρόνο στην «εκπαίδευση» του σχήματος. Αυτό δεν θα αλλάξει το φυσικό μοτίβο ανάπτυξης, αλλά θα το κάνει λίγο πιο συνεργατικό στις προσπάθειές σας για στυλ.

Τα παχιά μαλλιά μπορεί να αποτελέσουν εμπόδιο για να γίνει αυτό το στυλ σωστό. Μια κούρεμα πίσω κούρεμα γενικά απαιτεί μαλλιά χαμηλής έως μέσης πυκνότητας. Οτιδήποτε παχύτερο, και θα βρείτε ότι είναι δύσκολο τόσο να χτυπήσετε τα μαλλιά πίσω και να διατηρήσετε το σχήμα του. Εάν έχετε διαπιστώσει ότι τα μαλλιά σας δεν παραμένουν στη θέση τους ή απαιτούν χούφτες προϊόντος, τότε ζητήστε από τον κουρέα να χρησιμοποιήσει ψαλίδια αραίωσης. Αυτό ανακουφίζει από την πυκνότητα των μαλλιών σας, καθιστώντας ευκολότερο να τραβήξετε πίσω με μια χτένα. Σκεφτείτε το ως μια άβολη ευλογία. Είναι καλύτερα να έχετε παχιά μαλλιά από κανένα.

Για σγουρά μαλλιά, ίσως χρειαστεί να χτυπήσετε νωρίς. Είναι απίθανο να επιτύχετε το Draper-esque στιλ χωρίς να επενδύσετε την υποθήκη σας σε ολυμπιακές ποσότητες πυραμίδας. Αυτό δεν σημαίνει ότι η παράσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί - απλά θα χρειαστεί να προσαρμόσετε το στυλ σε ένα που ταιριάζει σε σγουρά μαλλιά. Αυτά τα στυλ είναι βρώμικα εκτός λειτουργίας βλέμματα? σκεφτείτε σγουρές παραλλαγές του David Beckham ή ένα τετράγωνο με υφή.

Slick Προϊόντα για τα μαλλιά

Μην σκουπίζετε σε αποδεδειγμένα προϊόντα

Έχετε πάει στο τοπικό σαλόνι και το ράφι του προϊόντος φαίνεται να συνεχίζεται για πάντα. Υπάρχουν ατελείωτες επιλογές για το προϊόν εκεί έξω - πηλό, πάστα, κρέμα, ζυμαρικά, ζελέ, κερί - και μπορεί να αισθάνεστε λίγο μια υπερφόρτωση πληροφοριών από όλη την επιλογή. Θα έχετε την μεγαλύτερη επιτυχία, ωστόσο, αν το κρατάτε απλό και κολλάτε σε μια πύλη ή πηλό - ανάλογα με την εικόνα που θέλετε να προβάλλετε.

Το Pomade είναι ένα οριστικό κλασικό. Προσφέρει παλιό σχολείο, vintage appeal και είναι επίσης ένα lifesaver για τις θυελλώδεις μέρες. Το Pomade μπορεί να υποτάξει τα απείθαρχα μαλλιά και να κρατήσει τα πάντα όπου το χρειάζεστε για παρατεταμένες χρονικές περιόδους, λόγω του βάρους του. Από την άλλη μεριά, η υπερβολική δόση - ειδικά προϊόντα με μεγάλη λάμψη, που βασίζονται στο πετρέλαιο - μπορεί να σας οδηγήσει στην επικράτεια του καρχαρία της Wall Street.

Τα λάδια που βασίζονται στο λάδι δεν ξεπλένονται εύκολα. Ως αποτέλεσμα, τα προϊόντα με βάση το νερό είναι ο καλύτερος συμβιβασμός για επαρκή κράτημα που δεν θα ξεπεράσει την υποδοχή του μετά από ένα συμπαγές πλύσιμο. Θα βρείτε επίσης ότι το pomade προσφέρεται σε μια πιο επίσημη, κουμπωμένη εμφάνιση που φαίνεται έξω από ένα μέρος σε ένα περιστασιακό περιβάλλον.

Έτσι, εάν θέλετε να ενσωματώσετε μια εταιρική εμφάνιση του schmick 1950, ο Pomade είναι ο άνθρωπος για τη δουλειά. Θυμηθείτε, λιγότερα είναι περισσότερα με το pomade - ξεκινήστε με λίγο, ομοιόμορφα μέσα από τα μαλλιά, και εργάζονται το δρόμο σας επάνω. Οι χούφτες του προϊόντος είναι για σαλάτες σαλόνι και ανίδεοι έφηβοι.

Ο πηλός είναι μια πιο σύγχρονη, ευέλικτη επιλογή. Άργιλοι έρχονται σε μια ποικιλία επιλογών: βαρύ σκυρόδεμα πράγματα για παχιά και απείθαρχα μαλλιά, ή featherweight κρέμες για κάτι παρόμοιο-αλλά-όχι-αρκετά pomade. Σε αντίθεση με τα προϊόντα με βάση το πετρέλαιο ή το αλκοόλ, οι άργιλοι συνήθως κατασκευάζονται με φυσικά μεταλλικά στοιχεία (δεν υπάρχουν άσχημα πράγματα). Αυτό προσθέτει υφή και όγκο στα μαλλιά σας, το οποίο είναι ιδανικό για περιστασιακή αδράνεια.

Θα χρειαστεί να δοκιμάσετε μερικές διαφορετικές επιλογές για να βρείτε ποιο πήλινο σας ταιριάζει - τα παχιά μαλλιά χρειάζονται ακραίες αργίλους, ενώ τα λεπτά, ίσια μαλλιά είναι συνήθως ευχαριστημένα με μια ελαφριά επιλογή. Οι αργυροί είναι η φυσική επιλογή για τον άντρα που δεν ξοδεύει πάρα πολύ χρόνο στην κούρσα των εταιρικών αρουραίων και δεν νιώθει σαν στο σπίτι με λαμπερά μαλλιά.

Ανεξάρτητα από το πόσο απελπισμένος βρίσκεστε, η γέλη πρέπει να παραμείνει στο ράφι. Προτιμημένος από τους εφήβους και τους αναβιώσειτες της δεκαετίας του 2000, το τζελ είναι συνήθως με βάση το αλκοόλ, το οποίο θα σας αφυδατώσει. Επιπλέον, είναι εύφλεκτο. Είναι μάλλον απίθανο να εντυπωσιάσετε το κορίτσι στο μπαρ αν το κεφάλι σας ανεβαίνει με κόκκινα σπινθήρες.

Για μια τελειωτική αφή, θυμηθείτε ότι το hairspray μπορεί να κλειδώσει τα μαλλιά σας στη θέση τους. Αλλά παρακαλώ, χρησιμοποιήστε το με φειδώ. Τα περισσότερα μαλλιά προσθέτουν ένα γυαλιστερό φινίρισμα (πάρα πολλά από τα οποία θα κάνουν τα μαλλιά σας να μοιάζουν με κράνος). Είναι επίσης εύφλεκτα, όπως ένα remix του Stayin Alive. Ένα σπρέι ή δύο σε βασικά σημεία, και τίποτα περισσότερο.

Εργαλεία & Εξοπλισμός

Ποτέ μην υποτιμάτε το χτύπημα ξηρό

Όσο για τα εργαλεία του εμπορίου, μην είστε αδέσποτοι και πείτε στον εαυτό σας ότι η ξήρανση είναι για το δικαιότερο φύλο. Η ξήρανση με φουσκάλες προσθέτει όγκο στα μαλλιά σας και είναι απείρως γρηγορότερη από την κακοποίηση του τριχωτού της κεφαλής σας με μια πετσέτα. Ωστόσο, μην προσπαθήσετε να το βγάλετε έξω στη πιο δυνατή ρύθμιση.

Αυτό θα στεγνώσει τα μαλλιά σας, και μπορεί ακόμη και να καεί το τριχωτό της κεφαλής σας. Χρησιμοποιήστε το μετά από κάποια ξήρανση με ελαφριά πετσέτα και μην το χρησιμοποιήσετε για να στεγνώσετε εντελώς τα μαλλιά σας. Τέλος, μια καλή οξική ή ξύλινη χτένα είναι μια σωστή επένδυση. Οι χτένες πλαστικών χημικών είναι εύθραυστες και έχουν αδύναμα δόντια, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα επιτύχετε μια ισχυρή, γυαλιστερή εμφάνιση. Περάστε λίγο περισσότερο σε ένα νόμιμο κουρείο και θα με ευχαριστήσετε αργότερα.

Χειροκίνητες Συμβουλές για τα Slick Hairstyles

Επιλέγετε επισκέψεις κάθε τρεις εβδομάδες για να διατηρήσετε την εμφάνιση

Τα κλασσικά πίσω μαλλιά (που δεν μοιάζουν με δάνειο Vegas 80) απαιτούν πολλή αγάπη στην καρέκλα του κουρέα. Θα πρέπει να επιλέξετε επισκέψεις κάθε τρεις εβδομάδες. Ακούγεται σαν πολλά, αλλά οι περισσότεροι έχουν δωρεάν μπύρες αυτές τις μέρες. Αυτό θα επιτρέψει στον κουρέα να διατηρεί τα άκρα του περιθωρίου και το αναλογικό μήκος οπουδήποτε αλλού.

Αν τα μαλλιά σας είναι τόσο πυκνά όσο το αργό παιδί στην τάξη, ο κουρέας μπορεί να αμβλύνει τον θόλο σας για να κρατήσει τα πράγματα διαχειρίσιμα. Εάν έχετε μια μεγάλη απότομη απότομη ξυράφι, η τακτική συντήρηση είναι διπλά σημαντική. Το Fades μπορεί να φαίνεται μαλακό χωρίς τακτική ups ups, το οποίο καταρρίπτει το σκοπό της χειροτεχνίας ακριβείας του κουρέα σας στην πρώτη θέση.

Η φροντίδα των μαλλιών δεν τελειώνει όταν φεύγετε από το σαλόνι. Μην ξεχάσετε να πλένετε τα μαλλιά σας τακτικά. Χρησιμοποιώντας πολλά ροδάκια χωρίς κατάλληλο χρονικό διάστημα (ακόμα και αν βασίζεται στο νερό) μπορεί να κάνει τα μαλλιά σας λιπαρά όπως αργά το βράδυ Big Mac. Τα προϊόντα που δεν ξεπλένουν εύκολα, επιπλέον, μπορούν να παραμείνουν στα μαλλιά σας μια μέρα στην άλλη και να σας δυσκολευτούν να στυλτε την επόμενη μέρα.

Οι άργιλοι εξαιρετικής συγκράτησης μπορούν επίσης να αφήνουν νιφάδες στα μαλλιά σας, κάνοντας ένα καλό πλύσιμο κάθε φορά και μετά απόλυτη αναγκαιότητα. Το πλύσιμο θα σταματήσει επίσης το τριχωτό της κεφαλής σας από το στέγνωμα, γι 'αυτό είναι μια ουσιαστική στάση pit στο δρόμο για μια υγιή κούρεμα. Μην πλύνετε πάρα πολύ, αντίθετα - διαφορετικά θα λιμοκτονούν τα θυλάκια σας από τα φυσικά τους έλαια, τα οποία υπάρχουν για κάποιο λόγο.

Η λεπτή πλάτη δεν ανήκει στο σωρό σκουπιδιών της ιστορίας, και τα παρακάτω παραδείγματα δείχνουν πως ο σύγχρονος ήπιος μπορεί να αξιοποιήσει στο έπακρο το στυλ.

Ο δράκος

Ο κουρδιστής Draper

Το κλασικό στέλεχος δεν χρειάζεται εισαγωγή. Οι επιχειρηματίες το έχουν συμπεριλάβει στην εταιρική τους πανοπλία εδώ και δεκαετίες. Είναι γυαλισμένο, καθαρό και επαγγελματικό. Ζητήστε από τον κουρέα σας να κρατήσει την κορυφή μακρύτερα από τις πλευρές, με το ένα άκρο του περιθωρίου να είναι μεγαλύτερο από το άλλο.

Αυτό θα σας δώσει τη δυνατότητα να το χωρίσετε από τη μία πλευρά. Για μια κλασική ερμηνεία, διατηρήστε το μήκος στις πλευρές του κεφαλιού. Αυτή είναι μια ξεχωριστή εμφάνιση 9-5, γι 'αυτό επιλέξτε μια υφή, μεταβαλλόμενη ποικιλία στα Σαββατοκύριακα. Το γυαλιστερό σμάλτο θα φέρει το βλέμμα στο σπίτι, αλλά όπως είπα νωρίτερα, λιγότερο είναι κάτι περισσότερο. Αυτό είναι κατάλληλο για άνδρες με συμπαγή, ίσια μαλλιά που δεν είναι πάρα πολύ παχύ.

Η Wall Street

Το κοστούμι δύναμης

Ο θλιβερός θείος της εκτελεστικής κυβέρνησης. Φοριούνται από τους θιασώτες, τους κακούς χρηματοδότες και τους επιδρομείς των εταιρειών. Όπου το κλασικό στυλ έχει βραχύτερες πλευρές και καμπύλο πλευρικό τμήμα, αυτό το κακό αγόρι διατηρεί ακόμη και το μήκος ολόκληρης της κοπής και σαρώνεται πίσω σε μία μόνο κατεύθυνση.

Είναι μια σοβαρή ματιά, και όχι εντελώς κοινή - αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να απελευθερώσετε τον εσωτερικό σας Gordon Gekko. Ο καλύτερος τρόπος για να επιτύχετε αυτό το στυλ είναι να περάσετε κάποιο χρόνο μεγαλώνοντας το περιθώριο και το στέμμα, διατηρώντας παράλληλα βραχύτερες πλευρές. Αυτό θα σας μεταφέρει μέσα από το αμήχανη μέσον της ανάπτυξης, επιτρέποντάς σας να το στυλ σαν ένα quiff στο ενδιάμεσο.

Σταθερά επιμηκύνετε τις πλευρές και συνεχίζετε να τις βουρτσίζετε όσο μεγαλώνουν, μέχρι να μπορέσετε να χτυπήσετε την κορώνα και τις πλευρές με ενιαίο τρόπο. Βεβαιωθείτε ότι το μήκος είναι αρκετά καλά γεμάτο σε ολόκληρο το κεφάλι σας. Και ό, τι κάνετε, τελειώστε καθαρά ακριβώς κάτω από τα αυτιά σας. Ένα slicked mullet, εκτός αν τρέχετε ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, δεν είναι ποτέ έξυπνη ιδέα.

Το styling είναι απλώς μια περίπτωση χτύπημα μιας χτένας, βιομηχανικά βαθμολογημένη pomade, και να πάρει εκεί. Φυσήξτε ξανά τα μαλλιά σας για να δημιουργήσετε το απαραίτητο σχήμα και όγκο, χωρίς να το στεγνώσετε τελείως. Βαρύ, πετρελαίου που βασίζεται pomades συνήθως κάνουν το τέχνασμα. Μπορεί να θέλετε να εξετάσετε παραλλαγές χαμηλής λάμψης εάν δεν είστε χρηματιστής.

Ο Μπέκαμ

Ο σύγχρονος πρωτοπόρος

Αφού βαρεθεί από λευκασμένα άκρες και μικρά σκουλαρίκια, ο David Beckham άρπαξε το slickback από το λαιμό και το έφερε στον 21ο αιώνα.

Πρόκειται για ένα μοντέρνο γάμο μεταξύ του pompadour και της κλασικής κηλίδας. Θα χρειαστεί να πετύχετε μερικά εκατοστά της ανάπτυξης στην κορυφή, ενώ θα μειώσετε το πλάτος αρκετό ώστε να μπορείτε να πετάξετε πίσω το μέτωπο. Ο Beckham προτιμά ένα ελαφρώς βρώμικο σχήμα και φαίνεται να χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό προϊόντων.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ρολό για μια γυαλιστερή, επίσημη ερμηνεία, ή να το τραβήξετε με πηλό για ακατάστατη υφή. Αυτό είναι ένα στυλ που είναι τόσο ασφαλές όσο και σύγχρονο - φαίνεται καλό για όλους, αλλά αντηχεί ως μια σύγχρονη ερμηνεία ενός παραδοσιακού στυλ.

Το σγουρό Quiff


Δεν έχουμε ξεχάσει εκείνους από εσάς που δεν έχουν ίσια, μεσαίας πυκνότητας μαλλιά. Για σγουρά μαλλιά που δεν μπορούν να κάνουν ένα διάλειμμα, αυτό το στυλ είναι το φως στο τέλος της σήραγγας.

Η καλλιέργεια αυτού του στυλ είναι ουσιαστικά το ίδιο με το Beckham, αλλά προσαρμόζεται για τα σγουρά μαλλιά. Κρατήστε τις πλευρές μικρές, με 2 ή 3 ξεθωριασμένα. Κοιτάξτε το μέτωπο έτσι ώστε η πλάτη να είναι μια ίντσα ή λιγότερο, ανάλογα με το πάχος των μαλλιών σας. Για να στυλ, κάνετε φίλους με πηλό.

Τα σγουρά μαλλιά δεν ανταποκρίνονται στην πυραμίδα, γενικά, έτσι ένας ισχυρός πηλός θα φέρει αρκετή δύναμη πυρός για να κρατήσει το βλέμμα στη θέση του καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Το Undercut

Το εικονικό κούρεμα του Brad Pitt από την ταινία 'Fury'

Αναμφισβήτητα το πιο δημοφιλές κοντό χτένισμα των τελευταίων πέντε χρόνων. Χάρη στην αυτοκρατορία του Boardwalk και σχεδόν σε κάθε άλλη παράσταση με έναν κομψό ηγέτη, η απόκλιση έχει κάνει τους γύρους μεταξύ των νέων και προσπαθώντας να παραμείνει νέος ως κούρεμα της στιγμής.

Για να επιτευχθεί αυτό, θα χρειαστεί να περάσετε ένα κομμάτι του χρόνου που μεγαλώνει το μέτωπο με ένα κωνικό στέμμα. Διατηρήστε τις μεικτές πλευρές και τη μεσαία εξασθένιση, μέχρι να περάσετε την κορυφή πάνω στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας. Διαφορετικά, η περικοπή θα είναι δυσανάλογη με τα τροπικά φρούτα. Στη συνέχεια, πρόκειται για περίπτωση επιλογής χαμηλής ή υψηλής εξασθένησης. Σας προτείνουμε να κάθονται κάπου στη μέση.

Μια υπερβολικά χαμηλή εξασθένιση μπορεί να σας οδηγήσει σε οικονομικό έδαφος της δεκαετίας του 80, ενώ μια μεγάλη εξασθένιση μπορεί δυστυχώς να υπερβάλλει το σχήμα του κεφαλιού σας. Τούτου λεχθέντος, η απόκλιση κάνει τους γύρους για κάποιο λόγο. Είναι τόσο ευέλικτο όσο.

Μπορείτε να το πετάξετε πίσω με βότανα ή να χρησιμοποιήσετε αργίλους για πιο φυσική προσέγγιση. Λειτουργεί καλά για τη διασκέδαση 9-5 και εκτός λειτουργίας. Ευθεία, μεσαία πυκνότητα μαλλιών είναι το εισιτήριο εδώ, αλλά μπορεί να λειτουργήσει με σγουρά μαλλιά αν δεν κυνηγούν την εμφάνιση του Jimmy Darmody.

Χρειάζεστε περισσότερη έμπνευση;

Με πάνω από 500+ αντρικά χτενίσματα και συμβουλές από ειδικούς για να δούμε με τον δικό σας ελεύθερο χρόνο, βεβαιωθείτε ότι θα χτυπήσετε το τμήμα hairstyles των ανδρών μας στο D'Marge.

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Ο Ryan Gosling σας δείχνει τον σωστό δρόμο για τις μπότες εργασίας στο βράχο στο κοινό

Πώς να φοράτε μια ακίδα Lapel και πού να τα αγοράσετε

Η Mercedes-Benz αποκάλυψε το φρένο λήψης CLA

Η εξωφρενική μόδα του Jared Leto συνεχίζει να αποπροσανατολίζει την ανθρωπότητα