Κομψά μπλουζάκια αντρικά που θα σας κρατήσουν αυστηρή στο στυλ

Anonim

Με την πρώτη εβδομάδα χειμώνα στον καθρέπτη, η αυξανόμενη σημασία της στρωματοποίησης γίνεται ολοφάνερη στους περισσότερους από εμάς. Έχουμε ήδη καλύψει τα περισσότερα κομμάτια κλειδιά - παλτά, ελαφριά μπουφάν και αθλητικά παλτά. Το επόμενο μεγάλο είναι το σωστό φούτερ.

Είναι δύσκολο να υποστηρίξουμε την ευελιξία ενός φούτερ. Είναι ιδανικά για να φτιάχνετε στο καναπέ, όταν βγάζει έξω έξω, ή να τα συνδυάσετε με την προσαρμογή για να σας περάσουν εκείνη τη μέρα του έτους, όταν η θέρμανση του γραφείου σπεύδει.

Σήμερα έχουμε συνδυάσει μια λίστα με μπλουζάκια κορυφαίας σημασίας επειδή είναι πολύ πιο κρύο έξω από όσο θα θέλαμε, και αξίζετε να φαίνεστε κάπως ασταθής καθώς εξετάζετε τις μακροπρόθεσμες συνέπειες της υποθερμίας.

Πώς να μην μοιάζει σαν αλήτης

Ο Michael B. Jordan έχει τη σωστή ιδέα

Όπως είναι γελοία άνετα όπως τα μπλούζες είναι, είναι εύκολο να μοιάζει σαν ένα κομμάτι ενός slob, αν δεν είστε προσεκτικοί. Το πρώτο νουγκέτα της σοφίας για να σας κρατήσουμε έξω από το αδέσποτο έδαφος είναι να συνδυάσετε τα υπερμεγέθη κομμάτια με πιο προσαρμοσμένα αντικείμενα. Για παράδειγμα, τα λεπτό τζιν με ένα μαλακό πουλόβερ Joe θα δείξουν στους ανθρώπους ότι δεν έχετε εκτοξευτεί να ζείτε στους δρόμους (ακόμα). Τα προσαρμοσμένα στρώματα είναι μια άλλη εύχρηστη επιλογή.

Ένα ανοιχτό μπλουζάκι Oxford κάτω από ένα πουλόβερ, για παράδειγμα, μπορεί πάντα να κάνει τη δικαιοσύνη επειδή α) η στρωματοποίηση το χειμώνα είναι ένα θεμελιώδες εργαλείο επιβίωσης και β) θα επιτείνει τη συνολική εμφάνισή σας. Τέλος, το τελευταίο εργαλείο για την αποφυγή του 'bum chic' είναι να προσέχετε τα εργαλεία σας.

Τα πουλόβερ μπορούν να ξεφλουδίσουν, να στρεβλωθούν και να αποσυντεθούν αν δεν τα σέβεστε. Αναδιπλώστε τα πουλόβερ στην αποθήκευση, αντί να τα κρεμάσετε - αυτό θα σταματήσει το ύφασμα να στρεβλώνει και να κρατήσει τα πράγματα να φαίνονται τραγανή με την πάροδο του χρόνου. Οι σκώροι αγαπούν να μασάνε το δρόμο τους μέσα από τα πουλόβερ, οπότε προσπαθήστε να αερίσετε την ντουλάπα σας και να βουρτσίζετε τα ρούχα σας τακτικά (οι σκώροι μπορούν να εναποθέτουν αυγά σε ρούχα, λοξά γαμπροί).

Περπατώντας σε ένα πουλόβερ που έχει περισσότερες τρύπες σε αυτό από την εσωτερική λογική του Donald Trump δεν φαίνεται ποτέ καλή.

Ακμή

Το πλέγμα ακμής του Studio Acne Studio ευνοείται για την υποτίμηση και την ευελιξία του. Πουλόβερ τους είναι βαρέων βαρών all-rounders που μπορούν να κάνουν τη δουλειά με τζιν και αθλητικά παπούτσια ή ένα dressier boot και chino συνδυασμός. Η ακμή ταιριάζει πιθανότατα με ένα πιο ξεχασμένο ύφασμα, αλλά η μεγάλη διάρκεια ζωής όλων αυτών που τα κάνει τα βάζει στην κορυφή της λίστας μας για πλεκτά για να δοκιμάσουμε αυτόν τον χειμώνα.

ΨΩΝΙΣΕ ΤΩΡΑ

Uniqlo

Μερικές φορές είναι δύσκολο να βγάλεις έναν προϋπολογισμό, αλλά το Uniqlo σου έχει καλύψει. Τα περισσότερα από τα πλεκτά τους περικλείουν περίπου πενήντα έως εκατό δολάρια και η σειρά τους καλύπτει τα πάντα, από κασμίρ έως πολύτιμο μαλλί μερινό.

ΨΩΝΙΣΕ ΤΩΡΑ

APC

Η Ateleir de Production et de Creation, που συντομεύθηκε με ειλικρίνεια στο APC, είναι γνωστή για το denim τους ως επί το πλείστον, αλλά δεν είναι καραμέλες όταν ο χειμώνας βρίσκεται στον ορίζοντα. Η πιο πρόσφατη σειρά από βαμβακερά πουλόβερ πηγαίνει ανάμεσα σε απλό ναυτικό και γκρι σε ρίγες και παστέλ, οπότε υπάρχει κάτι τόσο για το συντηρητικό όσο και για το διασκεδαστικό αγοραστή (απλά ετοιμαστείτε να αποθέσετε λίγο κέρμα στη διαδικασία).

ΨΩΝΙΣΕ ΤΩΡΑ

AMI

Οι υψηλές προελεύσεις της AMI στο δρόμο υπερισχύουν της εστίασής τους σε ένα απλό, φορετό κιτ που μπορεί να πάρει ο καθένας. Τα ραμμένα βαμβακερά πουλόβερ της AMI είναι ιδανικά για στρώσεις κάτω από σακάκια ή σόλο, και η έλλειψη εκτυπώσεων και μοντέρνων χρωμάτων πρέπει να διευκολύνει την ενσωμάτωση με την υπάρχουσα σας ντουλάπα.

ΨΩΝΙΣΕ ΤΩΡΑ

John Elliot

John Elliot - υποτιμημένος, θεμελιώδης, όχι πολύ μοντέρνος - είναι ένας σταθερός συνήγορος για την πιο υποτονική πλευρά των ανδρικών ενδυμάτων. Πλεκτά, είναι όλα σχετικά με την καλή εμφάνιση και τα εύκολα χρώματα που δεν θα γυρίσουν τα κεφάλια. Η απλότητα εκτός λειτουργίας είναι το όνομα του παιχνιδιού εδώ, οπότε δοκιμάστε τα βαμβακερά πουλόβερ τους με τζιν και αθλητικά παπούτσια ή κάτω από ένα σακάκι για το χειμώνα.

ΨΩΝΙΣΕ ΤΩΡΑ

Maison Labiche

Εάν έχετε παρατηρήσει ένα θέμα γύρω από υποτιμήσεις, είναι σκόπιμο. Οι μπλούζες της Maison Labiche επικεντρώνονται σε βασικά χρώματα - ναυτικά και γκρι - σε μια άνετη, ευρύχωρη τακτοποίηση που ταιριάζει όταν δεν είστε σε μια αποστολή για να εντυπωσιάσετε, αλλά δεν φαίνονται να μοιάζουν με ένα κακό wretch το πρωινό της Κυριακής.

ΨΩΝΙΣΕ ΤΩΡΑ

Maison Kitsune

Με την προέλευση ως δισκογραφική εταιρία, η τελευταία σειρά των πουλόβερ του Maison Kitsune προσθέτει τολμηρές αποτυπώσεις και χρωματισμούς χωρίς να φτάνει στο έδαφος του TMI. Η εστίαση εξακολουθεί να είναι σε φυσικά υλικά όπως το μαλλί και το βαμβάκι, και μια ευέλικτη εφαρμογή με την παγκόσμια έκκληση. Αξίζει το βλέμμα αν έχετε ήδη πολλά άγκιστρα και επιθυμείτε ένα σημείο διαφοράς.

ΨΩΝΙΣΕ ΤΩΡΑ

Πέτρινο νησί

Το Stone Island είχε ένα κακόφημο σημείο ανάμεσα στον πολιτισμό χουλιγκάν του ποδοσφαίρου, αλλά μην το κρατάτε εναντίον του (εκτός αυτού, δεν είμαστε σίγουροι ότι κάποιος μάλλον θέλει ποδόσφαιρο). Αυτή τη σεζόν, έχουν μια σειρά από απλό πουλόβερ σε ένα πλήθος χρωμάτων που βλέπουν το μέρος δίπλα σε τζιν, chinos ή ακόμα και sweatpants.


ΨΩΝΙΣΕ ΤΩΡΑ

Sunspel

Η Sunspel είναι το πιο κοντινό πράγμα σε μια κλασσική δήλωση των πολυτελών ανδρικών ενδυμάτων Brit, χωρίς να σκεφτόμαστε το πόλο, το peerage ή τον τρομερό καιρό. Τα ωραία πουλόβερ του Merino, που φοριούνται κάτω από κοστούμι ή από μόνοι τους, είναι για τον υποτιμημένο άνδρα που δεν χρειάζεται σωρό χρώματος και πομπή για να το κάνει.

ΨΩΝΙΣΕ ΤΩΡΑ

J.Crew


Τα αγαπημένα των νοικοκυριών, το J. Crew έχουν πάντοτε το δάχτυλό τους στον παλμό, αλλά ποτέ δεν απομακρύνονται πολύ από τους συνηθισμένους συνημμένους που δεν μπορείτε ποτέ να έχετε πάρα πολύ. J Τα πλεκτά δεν θα προσβάλλουν την ευαισθησία ή την οριοθέτηση, προσφέροντας ευελιξία που είναι δύσκολο να νικήσει.

ΨΩΝΙΣΕ ΤΩΡΑ

Ο James Perse

Ο Angeleno James Perse θα μπορούσε να αντλήσει έμπνευση από το surf, αλλά δεν πρόκειται να σας καλέσει ή να ρίξει ένα shaka προς την κατεύθυνση σας. Τα απλά (και γελοία καλοφτιαγμένα) πουλόβερ του Jersey είναι τέλεια από μόνα τους το φθινόπωρο ή ως μέρος μιας πολυεπίπεδης εμφάνισης το χειμώνα. Ο James Perse θα προσελκύσει τον καλοδεχούμενο κύκλο - οι μπλούζες του θα σας ξαναβάλουν σχεδόν 250 δολάρια. Το καλό είναι ότι πρέπει μόνο να αγοράσετε ένα.

ΨΩΝΙΣΕ ΤΩΡΑ

Διακοπές Boileau

Αρχικά ένα ταξιδιωτικό περιοδικό, η Holiday Boileau πήρε ένα σύντομο διάλειμμα (περίπου 37 χρόνια) πριν από μια φιλόδοξη επανεκκίνηση ως ανδρών παντελόνι, και δεν είμαστε τρελοί που απομακρύνθηκαν από τη διαφήμιση των ελληνικών νησιών. Τα εποχιακά πλεκτά συνδυάζουν το αναζωογονητικό χρώμα και την περίεργη εκτύπωση εδώ και εκεί που θυμίζει την περιπετειώδη κληρονομιά τους.

ΨΩΝΙΣΕ ΤΩΡΑ

Aspesi

Ένα ανδρικό ανδρείκελο από το '69, τα φανέλα βαμβακιού loopback της Aspesi φέρνουν μαζί έξυπνη υποτίμηση και ισχυρές τιμές παραγωγής. Φορέστε τα με έξυπνα τζιν indigo, ένα λευκό πουκάμισο και μπότες Chelsea για το σωστό look του Σαββάτου το βράδυ.

ΨΩΝΙΣΕ ΤΩΡΑ

Dsquared2

Το καναδικό δίδυμο DSquared2 δεν είναι για τους αμυδρά καρδιάς ή ντροπαλός της εκτύπωσης. Ποτέ δεν φοβάσαι από ένα μοτίβο εδώ ή από ένα μοχθηρό μοτίβο εκεί, το Dsquared είναι για τον εξερχόμενο γένο, για τον οποίο η υποτίμηση είναι μια άλλη λέξη για βαρετό-σαν-shit. Αυτή τη σεζόν, έχουν βάλει ένα πόδι σε οποιαδήποτε στήλη με μερικά απλά πλεκτά και τη συνήθη έντυπη τιμή τους, οπότε ελέγξτε τα για να συνδέσετε τα κενά στην ντουλάπα σας.

ΨΩΝΙΣΕ ΤΩΡΑ

Αποθήκευση του Χάκι Γιουνάιτε

Αποθήκευση Khaki United μπορεί να ακούγεται σαν φοιτητική ομάδα ενδιαφερόντων, αλλά ευτυχώς, δεν είναι τόσο ανυπόφοροι και πραγματικά κάνουν πλεκτά πλεκτά. Αποθηκεύστε την τρομερή σειρά ιδρώτα του Χάκι για την άνεση και την απλότητα: κλασικά χρώματα, προσαρμοσμένη εφαρμογή και καλή τεχνική. Αν χρειαστεί να βάλετε την ντουλάπα με τα θεμέλια, αυτή είναι η μάρκα που βλέπετε.

ΨΩΝΙΣΕ ΤΩΡΑ

Nike ACG

Δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορεί να φτάσει η Nike - είτε πρόκειται για ενδύματα για ελίτ αθλητές είτε για το επόμενο μεγάλο πράγμα για sneakerheads. Η Nike ACG κάθεται ανάμεσα στις μάρκες αθλητικές ρίζες και streetwear, προσφέροντας υπερμεγέθη τυπωμένα πλεκτά που θα μπορούσατε να φορέσετε με κλωτσιές (ίσως adidas αυτή τη φορά) και εξατομικευμένα sweatpants για μια απλή εμφάνιση εκτός λειτουργίας.

ΨΩΝΙΣΕ ΤΩΡΑ

Kenzo

Αναμειγνύοντας τα σχέδια ζούγκλας και τις τεράστιες περικοπές, το Kenzo είναι μια ελαφρώς διαφορετική επιλογή για το πουλόβερ του Σαββατοκύριακου. Είμαστε στο σκάφος με το τελευταίο τους τρέξιμο των τυπωμένων πουλόβερ Tiger, δίνοντάς σας ένα σημείο διαφοράς χωρίς να σκαρφαλώνετε σε άσεμνη και σκοτεινή περιοχή. Συνδυάστε τα με denim indigo και λευκά πάνινα παπούτσια για μια εύκολη εμφάνιση το σαββατοκύριακο.

ΨΩΝΙΣΕ ΤΩΡΑ

Κυρίαρχος πρωταθλητής

Καναδική στολή Βασιλεύοντας Champ αξίζει το όνομά τους ως οι ηγέτες των ανοικτών κορμών αθλητισμού. Κύριο Champ μας θυμίζει ένα upscale AS Χρώμα: απλά, ανθεκτικά βασικά μπορείτε να φορέσετε σεζόν μετά από την εποχή. Η ποιότητα είναι όλα εκεί και οι καθαρές, μετριοπαθείς colorourways τους μπορούν να χωρέσουν σε οποιαδήποτε στολή που τραβάτε από την ντουλάπα.

ΨΩΝΙΣΕ ΤΩΡΑ

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Ο Ryan Gosling σας δείχνει τον σωστό δρόμο για τις μπότες εργασίας στο βράχο στο κοινό

Πώς να φοράτε μια ακίδα Lapel και πού να τα αγοράσετε

Η Mercedes-Benz αποκάλυψε το φρένο λήψης CLA

Η εξωφρενική μόδα του Jared Leto συνεχίζει να αποπροσανατολίζει την ανθρωπότητα