Burn, Blow Up & Bury: Οι δεσμοί των ανδρών πρέπει να σταματήσετε να φοράτε αμέσως

Anonim

Τα αξεσουάρ μπορεί να φαίνονται μικρά και ασήμαντα, αλλά είναι ένα μικρό κομμάτι του συνολικού παιχνιδιού που δεν μπορείτε πραγματικά να αντέξετε οικονομικά να βιδώσετε.

Οι δεσμοί, ειδικότερα, αποτελούν το επίκεντρο οποιουδήποτε κοστούμιου. Είναι συχνά το πρώτο πράγμα που οι άνθρωποι παρατηρούν και κάτι που οι δικαστές σας κρίνουν αρκετά βαριά, αν έχουν ήδη τζάμια πάνω από τα μαριονέζικα παπούτσια και το καλοκαίρι. Το να το κάνετε λάθος μπορεί να σας μετατρέψει σε «αυτό» τον γρήγορο έξυπνο τύπο.

Οι ακόλουθοι δεσμοί είναι σαρκικές φρικαλεότητες που σκοτώνουν απολύτως το παιχνίδι σας. Αυτά τα κακά αγόρια μπορεί να είναι μόνο τα οδοφράγματα που σας κρατούν από τη νίκη για αυτή την προώθηση, την άνοδο ή την προσοχή από το κορίτσι που σας αρέσει στο γραφείο Christmas bash.

Και επειδή θέλουμε να κάψουμε άσχημα πράγματα εδώ στο γραφείο του D'Marge, οι αγώνες ή οι φλόγες είναι το πρώτο βήμα για την ανάκτηση της ζωής σου. Έτοιμοι, φίλοι;

Η σύνδεση του ατού

Ο Ντόναλντ έχει να κάνει με την εξουσία: τροφοδοσία δύναμης, χτένισμα δύναμης, φαινομενικό μαύρισμα. Οι δεσμοί του δεν αποτελούν εξαίρεση. Το ατού ανήκει σε μια ευρεία κατηγορία δεσμών που ευνοείται από την πολιτική τάξη. Αυτοί οι αριθμοί είναι λιπαροί, γυαλιστεροι, συνήθως δεμένες σε ένα παχουλό κόμπο του Windsor και αρκετά καιρό για να πιαστούν στη ζώνη του χρήστη.

Δεν έχει σημασία αν αυτά τα καλά αμειβόμενα chaps φορούν Brioni. Αυτοί οι δεσμοί σας κάνουν να αναρωτιέστε αν έχουν πάρει τους δεσμούς τους για το γυμνάσιο τυπικό και κανένας από τότε. Πιθανότατα πιστεύουν ότι επικοινωνούν επιρροή, αλλά επικοινωνούν μόνο την κακή γεύση και την αναγκαιότητα ενός προσωπικού στιλίστα.

Ο τύπος IT Guy

Ας είμαστε ειλικρινείς. Ο τύπος του IT με την τεχνολογία είναι μάλλον ηρωικός. Αλλά το στυλ του δεν είναι συνήθως. Κρατούμενος σε κάποιο άγνωστο μέρος του κτιρίου, ο γνώστης του λογισμικού έρχεται συχνά στη δουλειά, μοιάζοντας με το πέρασμα της νύχτας που παρακολουθούσε εκ νέου το «Star Trek» - με ένα εμπόρευμα για να το αποδείξει, σταθερά ασφαλισμένο στο λευκό πουκάμισό του.

Δηλώνοντας το προφανές, η γελοιογραφία της νέας γραβάτας προσθέτει την ανωριμότητα σε ένα εκλεπτυσμένο κοστούμι. Και, δεν είναι καν κατάλληλη για «casual Fridays». Μια ζαριά «Star Trek» μπορεί να γίνει γελοία, αλλά - εμπιστευτείτε μας - κανείς δεν γελάει.

Ο δεσμοφύλακας πωλήσεων Dodgy

Δεν είμαστε αυτοί που δυσφημίζουμε το επάγγελμα ενός ανθρώπου - πρέπει να κάνουμε ό, τι χρειάζεται για να βάλουμε φαγητό στο τραπέζι - αλλά υπάρχουν πολλοί πωλητές εκεί έξω που δεν βοηθούν τον εαυτό τους με το ντύσιμο σαν να είναι μια πεζοπόαρα με τα πόδια.

Ο Dodgy Sales Guy Tie είναι συνήθως το ίδιο χρώμα των lollies που θα βρείτε στο κάτω μέρος ενός showbag. Σε μια αρρωστημένη παραλλαγή μωβ ή ροζ, βάζουν μια «ποπ του χρώματος» για ντροπή και μοιάζουν με κάτι που θα παίρνατε σε ένα προϋπολογισμό πακέτο κοστούμι γάμου κόμμα.

Το μόνο απτό πλεονέκτημα αυτής της ισοπαλίας είναι ότι σας ενημερώνει ότι ασχολείστε με ένα κομμάτι νυφίτσας προτού κουνήσει το χέρι σας και χτυπήσει τα χρήματά σας.

Η ενοικίαση Dude Tie

Από όλα τα sartorial εγκλήματα, ενοικίαση ρούχα σας είναι πολύ κοντά στην κορυφή. Παρόμοια με τον Καλαίσθητο Πωλητή Guy, το Rental είναι συνήθως κατασκευασμένο από πολυεστέρα τόσο γυαλιστερό που δεν θα αισθάνεστε έξω από το χώρο το βούρτσισμα των δοντιών σας στον προβληματισμό.

Είναι τόσο λίπος που ο παλιός φίλος Trump θα πίστευε ότι τον πιέζεις, ή τόσο κοκαλιάρικο ότι δεν έχει σχεδόν κανένα νόημα να φορέσει κανείς για να ξεκινήσει.

Το χειρότερο από όλα, η ισοπαλία έχει πιθανώς φορεθεί από δεκάδες άλλες cheapskates που δεν μπορούν να arsed επενδύσει σε μια αξιοσέβαστη ντουλάπα. Είναι μια αδιαμφισβήτητη αδελφοσύνη που οι άνθρωποι της ακεραιότητας και του χαρακτήρα αποφεύγουν με κάθε κόστος.

Η "Ρετρό" Γραβάτα

Η Ρετρό γραβάτα ανήκει συνήθως σε ένα από αυτά τα ανεπιθύμητα douchebags που δεν μπορούν να καταλάβουν ότι φορούν τίποτα από αυτόν τον αιώνα.

Αυτά συνήθως προέρχονται από op-καταστήματα ή vintage αγορές, και έχουν είτε ένα αποτρόπαιο μοτίβο paisley που ήταν ξεχασμένο στην ημέρα του, ή μια περίεργη γεωμετρική εκτύπωση που σας υπενθυμίζει εκείνη την ώρα που πήρατε οξύ.

Δεν είναι ποτέ καλοί και το γεγονός ότι κοστίζουν δύο δολάρια δεν μετράει. Και, δυστυχώς, πρωταθλητής, κανείς δεν ενδιαφέρεται πραγματικά αν οι δεσμοί σας είναι αυθεντικά είδη από μια δεκαετία που δεν έχετε βιώσει ποτέ.

Ο νέος / αστείο τύπος δεξιοτήτων

Μερικές φορές μια νέα ή ασυνήθιστη γραβάτα μπορεί να εμπλουτίσει το βλέμμα σας και να βάλει κάτι στο βήμα σας. Η Novelty Tie, ένας στενός συγγενής του τύπου IT, είναι όταν τα παιδιά το παίρνουν πάρα πολύ μακριά.

Έξω από την άγρια ​​φύση, διαπιστώσαμε ότι το The Novelty / Funny Tie είναι τυπωμένο με πράγματα που δεν σχετίζονται με τους κανόνες των ανδρικών ενδυμάτων. Σκεφτείτε πιάνο κλειδιά, μουσικά σημειώματα, κουτάβια, οροσειρές, ό, τιδήποτε. Και ξέρετε τι, κύριοι; Κανένα από αυτά δεν φαίνεται καλό.

Οι συνηθισμένοι ύποπτοι εδώ είναι παιδιά τελικά κολλημένοι στη μεσαία διοίκηση. Η ομάδα ψυχολογίας μας αναπτύσσει μια υπόθεση εργασίας, αλλά νομίζουμε ότι έρχεται κάτω από το να είναι λίγο ένα dud και ελπίζοντας μια αστεία γραβάτα θα σταματήσει τους ανθρώπους από την παρατήρηση.

Η ισοπαλία του σχολείου

Για τους περισσότερους από εμάς, το σχολείο είναι μια μακρινή μνήμη, όπου κανείς δεν ήταν στην καλύτερη. Αλλά κάποιοι δεν εγκατέλειψαν ποτέ το πανδοχείο ή τη λέσχη κωπηλασίας και οι δεσμοί τους είναι μια απότομη υπενθύμιση της υπακοής τους στο παρελθόν.

Η σχολική γραβάτα, με τις χοντροκομμένες ρίγες της και το ζεστό χρώμα, μας αφήνει αμηχανία. Δεν μπορούμε ακόμα να καταλάβουμε γιατί κάποιος θα περάσει πέντε χρόνια σύμφωνα με μια στολή, για να εισέλθει στη συνέχεια στον «πραγματικό» κόσμο και να ντυθεί ακριβώς όπως είναι στο δέκατο κλήση.

Σκεφτείτε έτσι. Οι εταιρικοί τύποι δεν έχουν πολλές ευκαιρίες να προσωποποιήσουν την ντουλάπα τους και η επιλογή τους για γραβάτα είναι συνήθως το καλύτερο που θα πάρουν. Λοιπόν, γιατί να μην bin την ιδιωτική σχολική λωρίδα για κάτι που είναι λίγο περισσότερο εσύ, και λίγο λιγότερο παλιό Etonian.

Ο δεσμός κλιπ

Στην πραγματικότητα, σώζουμε το καλύτερο / χειρότερο για να διαρκέσει. Το κακόφημο κλιπ δεν χρειάζεται πολύ για εισαγωγή.

Σίγουρα, ένα από αυτά τα κακά αγόρια μπορεί να σας εξοικονομήσει πολύτιμα λεπτά το πρωί και μόνο να κοστίσει ένα ζευγάρι δολάρια, αλλά αυτά τα πλεονεκτήματα είναι αλλαγή chump σε σχέση με οτιδήποτε άλλο λέει για σας.

Το κλιπ δηλώνει ότι εξοικειώνεστε με το να μην κάνετε πλέον καμία προσπάθεια. Στην πραγματικότητα, εάν φορέσετε ένα από αυτά, είναι πιθανό ότι είστε ο πιο χαλαρός μπάσταρδος για να χαρίσετε το χώρο γραφείου σας. Και πόσο δύσκολο μπορεί να είναι;

Πάρτε δύο λεπτά έξω από την ημέρα σας για να αποκαταστήσει την απλή τέχνη της δεσίματος τεσσάρων χέρι. Δεν θα χάσετε το χρόνο που «χάνετε» κάθε πρωί και ίσως οι συνάδελφοί σας δεν θα σας καλέσουν πια πίσω από τον Όμηρο.

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Αλεξάνδρα Αμπρόσιο Για την Αλέπα Από την Αλεξάνδρα

Υπεάρξε την Κομψή Κοσμήτορα

Kate Upton για το περιοδικό 'The MEN'

Πορτοφόλι Brands που αφήνουν τον κόσμο να ξέρει ότι είστε flush & Lovin 'ζωή