Η Burberry Recruits Η Mastermind Πίσω από το Streetwear Triumph της Givenchy

Anonim

Αν δεν έχετε ακούσει ποτέ το όνομα, σύντομα θα το κάνετε. Ο Ιταλός-σχεδιαστής Riccardo Tisci έχει συχνά την ίδια εκτίμηση με τους θρυλικούς κορυφαίους πρωτοπόρους όπως ο Kim Jones (ο άνθρωπος πίσω από το Supreme x LV) και έχει μόλις προσληφθεί από την Burberry ως επόμενο σχεδιαστή hotshot τους.

Αυτή η σημαντική ανακοίνωση έρχεται από το τελευταίο 12μηνο πέρασμα του Tisci στο Givenchy ως το δημιουργικό κεφάλι τους, μια δουλειά που τον είδε να οδηγεί τη γαλλική στολή από μια παραδοσιακά εξελιγμένη ετικέτα σε ένα από τα πιο επιφανή ονόματα στο παιχνίδι της υψηλής μόδας streetwear .

Δεν έχει καμία σχέση με τυχόν μαρτυρίες, με ένα Instagram μετά από αυτό που εκλείπει τον Virgil Abloh του Off-White με σχεδόν ένα εκατομμύριο, μια στενή φιλία με το Kardashian clan και μια πίστωση για το σχεδιασμό του Kanye West και του Jay-Z's Watch the Throne 2011.

NIKE RT @nike @ nikelab

Μια θέση που μοιράστηκε ο Riccardo Tisci (@ riccardotisci17) στις 8 Φεβρουαρίου 2018 στις 4:23 μ.μ. PST

Να είστε βέβαιοι ότι θα είναι συναρπαστικό να δούμε πού θα πάρει η Tisci τα εικονικά παλτά των τάφρων της Βρετανίας και τα καρφιά των υπογραφών υπογραφής, τα οποία συχνά μπορεί να βρεθούν να κουρδίζουν τα σώματα ανθρώπων όπως ο David Beckham.

Δεδομένης της δημιουργικής κατεύθυνσης της Tisci στο παρελθόν, οι οπαδοί μπορούν να περιμένουν να δουν πιο σκοτεινά στοιχεία με οδικές και θρησκευτικές επιρροές που ρίχτηκαν για να μετριάσουν την καταπληκτική βρετανική γοητεία της Burberry.

Μπορεί ο άνθρωπος να το βγάλει ξανά σε έναν από τους πιο πολυπόθητους ρόλους μόδας στον κόσμο; Μόνο ο χρόνος θα δείξει.

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Αλεξάνδρα Αμπρόσιο Για την Αλέπα Από την Αλεξάνδρα

Υπεάρξε την Κομψή Κοσμήτορα

Kate Upton για το περιοδικό 'The MEN'

Πορτοφόλι Brands που αφήνουν τον κόσμο να ξέρει ότι είστε flush & Lovin 'ζωή