Τα καλύτερα παπούτσια για άνδρες με μεγάλα πόδια

Anonim

Το ψώνισμα των παπουτσιών δεν είναι ποτέ πολύ διασκεδαστικό - και μόνο χειροτερεύει αν ο παντοδύναμος σας κατάρακε με φαρδιά πόδια. Πολλοί από τους καλύτερους υποδηματοποιούς δεν λαμβάνουν υπόψη τα διαφορετικά πλάτη των ποδιών και αυτά που μας υπενθυμίζουν αυτό που φορούσαν οι καθηγητές μας. Αρκεί να πω: δεν είναι αριστοκρατικό. Για να δώσουμε ελπίδες σε όσους έχουν στρογγυλεμένα πτερύγια, έχουμε βγάλει τα βάθη του διαδικτύου για να βρούμε τα είκοσι από τα καλύτερα παπούτσια για την επιχείρηση, το Σαββατοκύριακο και το γυμναστήριο, μαζί με κάποιους δείκτες που θα σας βοηθήσουν στην πορεία .

Πόσο μεγάλη είναι η ευρεία;

Αυτό δεν είναι ακριβώς καθολικό. Κάθε μάρκα έχει τη δική της εσωτερική ονομασία για ευρεία χρήση, οπότε εξαρτάται από εσάς να κάνετε την έρευνά σας στον ιστότοπό της ή στο κατάστημα για να επιλέξετε το σωστό. Το 2E είναι ένα δημοφιλές χαρακτηριστικό για μια ευρεία εφαρμογή (γιατί δεν είναι 2W, δεν είμαστε σίγουροι), αλλά θα χρειαστεί ακόμα να κάνετε το επιπλέον legwork για να βεβαιωθείτε ότι αγοράζετε παπούτσια που δεν θα σας δώσουν φουσκάλες ή στροφή τα πόδια σας πορφυρά.

Πειραματιστείτε με διάφορα υλικά

Αυτό είναι λίγο sucky εάν ​​εργάζεστε σε ένα συντηρητικό γραφείο, αλλά μαλακότερα υλικά γενικά ταιριάζουν ευρύτερα πόδια περισσότερο από τους λιγότερο αθώους, αδίστακτους αδελφούς τους. Υλικά όπως σουέτ και nubuck τέντωμα και να κινούνται με τα πόδια σας περισσότερο, ακόμη και αν είναι στην πιο casual πλευρά και δεν μπορεί να περάσει τη δοκιμή στην εργασία. Αυτό δεν είναι ένα dealbreaker αν και-σωρούς από τα παπούτσια που περιλαμβάνονται παρακάτω είναι ιδανικά για ακόμη και το πιο γεμάτο από εταιρικά περιβάλλοντα.

Μην πέσετε για το Con

Ο περισσότερος πωλητής παπουτσιών θα γυρίσει τα παλαιά νήματα που «τεντώνουν τα δερμάτινα παπούτσια» και δεν είναι ένα πλήρες ψέμα - αλλά δεν έχει σημασία. Ακόμα κι αν είστε ένας τεμπέλης, καθιστικός κομμάτι σκατά των οποίων η καθημερινή άσκηση αποτελείται από το περπάτημα από το θάλαμο σας στο σνακ μπαρ του γραφείου για να πάρετε μια τσάντα Twisties, τα πόδια σας θα διογκωθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό που αισθάνεται «λίγο άνετα» στους DJ, είναι πιθανό να προκαλέσει έναν πόνο στον πόνο που τρέχει για το λεωφορείο στα εξωτερικά προάστια μετά από έξι το βράδυ.

Πηγαίνετε σε ένα Cordwainer

Πριν να ρωτήσετε "τι είναι η κόλαση;", θα πρέπει ίσως να σας υπενθυμίσουμε ότι ορισμένοι τύποι δεν θα ταιριάζουν σε κανένα παπούτσι, ακόμα κι αν είναι ευρύς. Για να αποφύγετε μια ζωή φουσκάλες, ταξίδια στους podiatrists, και ένα άσχημο limp που κάνει τις γυναίκες να σας αποφεύγουν, ίσως θελήσετε να εξοικονομήσετε χρήματα (δηλαδή ένα shitload) και να χτυπήσετε έναν shoemaker. Μπορούν να ταιριάζουν με τα spec, να προσθέτουν λεπτομέρειες που δεν μπορείτε να φτάσετε σε κανένα άλλο παπούτσι και να σας προσφέρουμε την απολαυστική ικανοποίηση να είστε σε θέση να πείτε «στην παραγγελία», όταν οι σύντροφοί σας στη δουλειά σας ρωτούν πού αγοράζετε τα παπούτσια σας.

1/20

ASOS Desert Boot

Ένα διαχρονικό στύλο, το μποτάκι της ερήμου είναι δύσκολο να νικήσει. Δημοφιλή από τον Steve McQueen, είναι ένας μακρύς και έξυπνος περιστασιακός στυλοβάτης που προσδίδει ιδιοσυγκρασία και στυλ σε τζιν, chinos και σχεδόν οτιδήποτε άλλο εκτός από boardies ή σμόκιν. Το εμπορικό σήμα ASOS έρχεται σε μια προσβάσιμη πέτρα σουέτ, και δεν θα σας κοστίσει περισσότερο από πενήντα δολάρια.

2/20

ASOS Tan Chelsea Boot

Εάν η μπότα της ερήμου είναι ο βασιλιάς των περιστασιακών υποδημάτων, η μπότα του Chelsea είναι το τσίμπημα που προσπαθεί να τον εκθρονίσει. Μια πιο έξυπνη αφής, αλλά όχι λιγότερο ευπροσάρμοστη από την μπότα της ερήμου, οι μπότες Chelsea είναι ιδανικές για την απομίμηση ενός απλού συνδυασμού τζιν και λευκού πουκάμισου. Η (σουτιέν) σουέτ κρατά τα πράγματα περιστασιακά και δεν θα καταστρέψει τα πόδια σας μετά από μια κουραστική νύχτα στα κεραμίδια.

3/20

Frank Wright Brogue

Τα μαύρα brogues του Frank Wright αποτυπώνουν τις ιδιοτροπίες του κλασσικού ναυπηγείου χωρίς να παραβιάζουν την περιοχή του Brunswick St. hipster. Το Broguing είναι μια εύκολη, λιγότερη επιχείρηση-πρώτη εναλλακτική λύση σε απλά oxfords ή ντέρμπι, και σε ογδόντα δολάρια θα είσαι λίγος muppet να πει όχι.

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Υπεάρξε την Κομψή Κοσμήτορα

Range Rover x Brabus-Startech φορτηγό

Περιηγηθείτε στα μεγαλύτερα ανθρώπινα κύματα στον κόσμο στην Ουαλία

Καλύτεροι ντυμένοι άνδρες της εβδομάδας. Nick Jonas, John Legend & Joshua Jackson