Τα καλύτερα σακάκια δερμάτων Bad-Ass για τους άνδρες να φορούν σωστά τώρα

Anonim

Φτιαγμένο δροσερό στη δεκαετία του πενήντα από Brando, McQueen και James Dean, το δερμάτινο σακάκι έχει έκτοτε διαρκέσει μια μακροχρόνια διαθήκη με τον σύγχρονο άνθρωπο.

Το διαχρονικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας έβλεψε τις δεκαετίες χωρίς κόπο, μόνο με ένα ελαφρύ μαξιλάρι ώμου και πλύση με οξέα στην δεκαετία του ογδόντα. Τούτου λεχθέντος, τα τελευταία δέκα χρόνια ήταν καλά στο δερμάτινο μπουφάν, εξομαλύνοντας τυχόν ασυμβίβαστα θέματα και χρώματα.

Σήμερα οι άνδρες έχουν μια πληθώρα δερμάτινων επιλογών από τις πιο μοντέρνες μάρκες πολυτελείας. Η τελευταία σειρά της κλήσης σας δείχνει απλά πώς να το φορέσετε σωστά. Γυρίστε το δέρμα και μάθετε.

Γνωρίζοντας τα βασικά

Το κλειδί για την αγορά ενός δερμάτινου σακάκι είναι η εύρεση ενός τύπου που ήδη βόλτες καλά με το προσωπικό στυλ σας - μην είστε κάποιος που δεν είστε.

Στη συνέχεια, καρφώστε την εφαρμογή (σκεφτείτε λεπτή και επίπεδη στο σώμα), πριν επιλέξετε το δέρμα (μοσχάρι, αγελάδα, αρνί ή κατσίκα) και ένα ουδέτερο χρώμα. Ένα ουδέτερο χρώμα διασφαλίζει ότι μπορεί να συνδυαστεί ευκολότερα με την υπάρχουσα ντουλάπα σας όπως τζιν.

Η επιδίωξη των λεπτομερέστερων λεπτομερειών είναι το τελευταίο βήμα για την εξατομίκευση. επιλέγοντας πόσα φερμουάρ, κουμπιά και μεταλλικά πράγματα θέλετε - ή καθόλου, είναι όλα μέρος της προσωπικής σας γεύσης. Εάν είστε νέοι στα δερμάτινα μπουφάν ξεκινήστε με κάτι καθαρό και μετριοπαθές πρώτα και στη συνέχεια κινήστε το δρόμο σας επάνω καθώς αισθάνεστε πιο άνετα με τη φθορά τους. Το δέρμα είναι το στρείδι σας.

Σχεδιάστε το δρόμο σας

Τα δερμάτινα μπουφάν απαιτούν αυτοπεποίθηση Οι διασημότητες και οι rockstars τους φορούν να ξεχωρίζουν και να κάνουν μια σφραγίδα στυλ. Τούτου λεχθέντος, μπορείτε να βρείτε ένα καθαρό κομμάτι, πιο demure τύπο. Γνωρίζοντας το προσωπικό σας στυλ είναι σημαντικό, βοηθώντας σας να αποφασίσετε ποιο σακάκι στυλ είναι το πιο κατάλληλο.

Τα στιλ δερμάτινων μπουφάν καθορίζονται από το μήκος, τον τρόπο που κλείνουν ή φερμουάρ (και πόσο υλικό εξοπλίζεται) και το κολάρο. Υπάρχουν γενικά τρεις τύποι: ο «βομβιστής», ο «ποδηλάτης» και ο «αγωνιστής».

Βόμβες μακριά

Ο βομβιστής είναι η πιο απλή εμφάνιση. Αναγνωρισμένη από το μήκος της μέσης, το σακάκι είναι κατασκευασμένο από μαλακό δέρμα, το οποίο τείνει να είναι πιο εύπλαστο δίνοντας το χαλαρό βλέμμα. Το σακάκι έχει διακοσμητικά στοιχεία αντίθεσης (μερικές φορές σε αντίθεση με χρώμα και ύφασμα), τα οποία συνήθως αναμιγνύουν τη μέση και τις μανσέτες για σύντομη εφαρμογή. Υλικό στο ελάχιστο, με μόνο συμμετρικό φερμουάρ στο μπροστινό μέρος, με λειτουργικές τσέπες με καγκουρό-θήκη - ή χωρίς.

Biker Boss

Ο μοτοσικλετιστής (σκεφτείτε τον Marlon Brando) μπορεί να υπερηφανεύεται για μεγάλα πτερύγια και φουσκωμένο κολάρο, τα οποία μπορούν να αποσπαστούν για επιπλέον ασφάλεια. Συσκευασμένο με μεταλλικό υλικό (καρφιά, βύσματα και φερμουάρ), το μπροστινό φερμουάρ είναι κανονικά ασύμμετρο, επιτρέποντας την ευρύτερη πλευρά να διπλώνεται κάτω από τον σύντροφό του.

Πηγαίνετε ταχύτητα Racer

Ο αγωνιστής είναι ο πιο τυποποιημένος παρά το όνομά του από το μοτοκρός. Πρόκειται για εξορθολογισμένα σακάκια με ένα μικρό κολάρο που κλείνει ή μπορεί να είναι χωρίς κολάρο καθόλου. Ευθεία φερμουάρ, δεν είναι επενδεδυμένα με βελούδινο ύφασμα και δεν έχουν πτερύγια ή επιπλέον υλικό για να αναβοσβήνουν τα πράγματα.

Focus On The Fit

Η τοποθέτηση του δερμάτινου σακάκι - όπως ένα κοστούμι - είναι ύψιστης σημασίας. Αλλά αντίθετα από ένα κακό μπουφάν ή σακάκι, τα δερμάτινα σακάκια δεν μπορούν να αλλάξουν εύκολα και είναι ακριβό αν το κάνετε.

Τι πρέπει να ψάξετε ακριβώς; Το σακάκι πρέπει να καθίσει προσκολλημένο στα περιγράμματα του σώματός σας, με τους ώμους να κόβουν κοφτερό και τετράγωνο στον ώμο - σαν σακάκι.

Ένα δερμάτινο μπουφάν δεν είναι πραγματικά σχεδιασμένο για να φορέσει πάνω από χύμα στρώματα - περισσότερο ένα ωραίο πουλόβερ ή τσάι - γι 'αυτό αγοράστε το μικρότερο μέγεθος που ταιριάζει, επιτρέποντας ένα κομμάτι τέντωμα να συμβεί. Τα χέρια σας πρέπει να μπορούν να κινούνται ελεύθερα και να μην αισθάνονται σφιχτά και άβολα. Το μήκος των μανικιών πρέπει να απομακρύνει τον καρπό και ο πυθμένας του ποδιού να κόβεται στη γραμμή του ιμάντα.

Ο κοκαλιάρικο θα πρέπει να επιλέξει μια σφιχτή ή ελαστική ζώνη μέσης, μειώνοντας το τμήμα του σώματος και τονίζοντας τους ώμους. Η μεγαλύτερη γάντια πρέπει να πάει για μια ευθεία κοπή - αποφεύγοντας τίποτα που θα προσκολληθεί σε σβώλους και χτυπήματα. Ο ίδιος κανόνας ισχύει και για τους μύες, το πορτρέτο γυμναστικής.

Εν ολίγοις, τα δερμάτινα σακάκια είναι ακριβά - εκτός κι αν είσαι πιο φτηνός τύπος, παίξτε γύρω με ταιριάζει και μάρκες. Και δοκιμάστε, πριν αγοράσετε.

Καλύψτε την απόκρισή σας

Ο τύπος του δέρματος ή του δέρματος επηρεάζει τη λειτουργία και την αίσθηση του παλτού. Δεν υπάρχει τέλειο δέρμα, με το καθένα να φέρει τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά. Γενικά, τα μεγαλύτερα ζώα τείνουν να έχουν πιο ανθεκτικά, ανθεκτικά δέρματα, ενώ τα μικρότερα ζώα είναι γνωστά για απαλότητα και είναι πιο ελαφριά.

Υπάρχει επίσης η ποιότητα του δέρματος, η οποία επίσης αλλάζει αυτό που το δέρμα αισθάνεται σαν να αγγίξει. Αυτό σχετίζεται με τον τρόπο ζωής του ζώου προτού σκοτωθεί, τη διαδικασία μαυρίσματος ή παρασκευής και την τελική εφαρμογή φινιρίσματος.

Βακέτα

Το cowhide είναι το πιο κοινό δέρμα. Είναι ελαφρώς φθηνότερο και πιο σκληρό και έχει ανθεκτικότητα στο νερό και τη βρωμιά όπως και καμία άλλη. Είναι ένα μεγάλο προστατευτικό λόγω του πάχους του, αλλά μπορεί να πάρει χρόνο για να φορέσει μέσα. Έρχεται ως επί το πλείστον σε ματ φινίρισμα δίνοντας το σακάκι μια πιο απλή αίσθηση.

Buffalo / Bison

Παρόμοια με τη στιβαρή αίσθηση και την ανθεκτικότητα του δέρματος, το δέρμα του bison διαφοροποιείται με ένα φυσικό κόκκο στο δέρμα, το οποίο προσθέτει υφή στο σακάκι και του δίνει μια ωμή, γήινη αισθητική.

Goatskin

Το Goatskin είναι μια δημοφιλής επιλογή για τα περισσότερα εμπορικά σήματα πολυτελείας και αναγνωρίζεται για τα σιτηρά του με βότσαλα. Το δέρμα Goatskin είναι μαλακότερο, ελαφρύτερο και πιο ευέλικτο από το δέρμα αγελάδας. Είναι ανθεκτικό και φθείρεται καλά, γίνεται πιό εύπλαστο και πιο εντυπωσιακό καθώς τα χρόνια συνεχίζουν.

Δέρμα αρνιού

Το Lambskin είναι το πιο πολυτελές από δέρμα για την απαλότητα, την ευελιξία και τη φορητότητα του. Έχει μια πολυτελή υφή και είναι αρκετά ευπροσάρμοστο, δημιουργώντας ένα πιο κομψό δερμάτινο σακάκι. Είναι φυσικά πολύ ελαφρύ και δημιουργεί ένα σακάκι που μπορεί να φορεθεί όλο το χρόνο - ανεξάρτητα από την εποχή.

Κρατήστε το κλασικό δροσερό

Η διαχρονικότητα του δερμάτινου σακάκι εξαρτάται από το χρώμα που επιλέγετε. Όπως τα κοστούμια, τα ουδέτερα χρώματα όπως το καφέ, το καφέ και το γκρι είναι το καλύτερο στοίχημά σας. Οι τύποι μοτοσικλετιστών με μανίκια και κοντράστ είναι πιο μοντέρνοι και είναι μια διαφορετική επιλογή για παιδιά που μπορεί να έχουν ήδη ένα κλασικό δέρμα στο ντουλάπι τους.

Η μόδα μπορεί επίσης να παίξει γύρω από ένα κομμάτι με σουέτ, καθώς το τρίχωμα τείνει να έρθει σε καφέ (από το μαύρισμα σε σοκολάτα), που σημαίνει ότι μπορεί να λειτουργήσει απρόσκοπτα σε μια στολή όπως το μαύρο δέρμα.

Στερεώστε σε ένα σουέτ κομμάτι σαν σπάσιμο από το δέρμα, επιλέγοντας την κουβέρτα στο κολάρο για επιπλέον βελούδο. Αλλά αποφύγετε τις φουντωτές φούντες ή τα φρύδια και οτιδήποτε μοιάζει με εξίσου απομακρυσμένο σεξουαλικό καουμπόη του μετρό - εκτός αν έχετε ταιριαστούς γοφούς.

1/20

Σεν Λορέντ

Δερμάτινο μπουφάν μοτοσικλέτας - AU $ 9.595

ΑΓΟΡΑ

2/20

Dunhill

Πράσινο δερμάτινο μπλουζάκι - AU $ 2, 490

ΑΓΟΡΑ

3/20

APC

Τετράγωνο σακάκι βομβιστής δερματίνης - AU $ 1.900

ΑΓΟΡΑ

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Ο Ryan Gosling σας δείχνει τον σωστό δρόμο για τις μπότες εργασίας στο βράχο στο κοινό

Πώς να φοράτε μια ακίδα Lapel και πού να τα αγοράσετε

Η Mercedes-Benz αποκάλυψε το φρένο λήψης CLA

Η εξωφρενική μόδα του Jared Leto συνεχίζει να αποπροσανατολίζει την ανθρωπότητα