Το Baume είναι το νέο προσιτό σήμα ρολογιών του Richemont που είναι πλήρως προσαρμόσιμο

Anonim

Εάν το όνομα ακούγεται γνωστό τότε δεν θα έχετε λάθος. Η Baume είναι η νέα μάρκα spinoff από την ελβετική ωρολογοποιία Baume & Mercier που θα επικεντρωθεί στην παράδοση σύγχρονων κομματιών που προσφέρουν ένα επίπεδο προσαρμογής και βιωσιμότητας που δεν έχει δει ποτέ στην ομάδα παρακολούθησης Richemont.

Και προτού φτάσουμε στις τεχνικές λεπτομέρειες, είναι προσιτά κυρίως με τιμές που ξεκινούν από μόλις 540 δολάρια ΗΠΑ. Η Baume ήταν σε θέση να επιτύχει αυτό το σημείο τιμών χάρη στη χρήση χαλαζία και ιαπωνικών μηχανικών κινήσεων Miyota παράλληλα με φιλικά προς το περιβάλλον υλικά όπως ιμάντες από φυσικά και ανακυκλωμένα υλικά - σκεφτείτε το φελλό, το λινάρι, το βαμβάκι, το Alcantara και το πλαστικό PET.

Σε μια προσπάθεια να εξιχνιάσει τη δική του ταυτότητα μεταξύ μιας νεότερης γενιάς, τα ρολόγια της Baume δεν θα φέρουν πολύτιμα μέταλλα ή ζωικά υλικά. Όλα τα μοντέλα θα διαθέτουν μια θήκη αλουμινίου στη θέση του ανοξείδωτου χάλυβα και υπάρχει επίσης μια ξεχωριστή κορώνα στο σημείο 12 η ώρα σε αντίθεση με το συμβατικό σήμα 3 η ώρα.

Επί του παρόντος, τα ρολόγια σχεδιάζονται στη Γενεύη και συναρμολογούνται σε μια εγκατάσταση Richemont στις Κάτω Χώρες. Υπάρχουν σχέδια για την ανέγερση περισσότερων τοποθεσιών κατασκευής όπου τα ρολόγια θα πωλούνται έτσι ώστε η μεταφορά προϊόντων και το αποτύπωμα άνθρακα να μειωθούν περαιτέρω.

Η Baume θα ξεκινήσει με δύο συλλογές για τώρα: το Iconic Series και το Custom Timepiece Series. Το Iconic θα διαθέτει μια θήκη 41 χιλιοστών συνδυασμένη με ανακυκλωμένα υλικά και μια αυτόματη κίνηση Miyota, η οποία παρέχει ένα 40-ωρο αποθεματικό ισχύος.

Το ρολόι Custom θα έρθει σε διάφορα στυλ με μια παραλλαγή των δευτερολέπτων 41mm, μια οπισθοδρομική παραλλαγή 41mm, ένα 35mm μοτέρ φάσης και μια επιλογή δευτερολέπτων δευτερολέπτων 35mm. Η προσαρμογή αυτών των κομματιών μπορεί να τροποποιηθεί περαιτέρω με μια σειρά επιλογών θήκη, φινίρισμα χεριών, ιμάντες και caseback.

Μπορείτε να δείτε τον online διαμορφωτή της Baume για να σχεδιάσετε το δικό σας ρολόι. Μια προειδοποίηση, είναι αρκετά εθιστικό.

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Υπεάρξε την Κομψή Κοσμήτορα

Range Rover x Brabus-Startech φορτηγό

Περιηγηθείτε στα μεγαλύτερα ανθρώπινα κύματα στον κόσμο στην Ουαλία

Καλύτεροι ντυμένοι άνδρες της εβδομάδας. Nick Jonas, John Legend & Joshua Jackson