Awesome δώρα για τους άνδρες όταν δεν έχετε ιδέα τι να αγοράσετε

Anonim

Αγοράζοντας τον άνθρωπο σας ένα δώρο είναι ένα φορτωμένο όπλο. Αν πάτε πολύ φανταχτερός και δεν του αρέσει, κινδυνεύεις να σπαταλάς πολλά χρήματα. Lowball αυτό, ωστόσο, και θα μπορούσατε να χαμηλώσετε ξανά τη σχέση.

Για να σας βοηθήσουμε να αποφύγετε αυτό (και έτσι ώστε οι κάλτσες, οι αδέσποτοι δεσμοί και τα φυτά εσωτερικού χώρου που προορίζονται να πεθάνουν έναν μοναχικό θάνατο μπορούν να επιστρέψουν στην άγευστη σκουπίδια από όπου προέρχονται), έχουμε συντάξει μια λίστα με τα πιο μοναδικά και λειτουργικά δώρα το ημίχρονο σας μισό θα κοιτάξει ποτέ.

Πώς να επιλέξετε ένα δώρο που πραγματικά θα αρέσει

Ανάλογα με το πόσο καιρό έχετε χρονολογήσει, αυτό θα μπορούσε εύκολα να σας εκτοξεύσει. Εάν δεν είστε μαζί όλοι τόσο μακρύς, λεπτός έλεγχος που του αρέσει - για παράδειγμα - κρασί, πριν από την εκδορά σε vintage κρασί. Αν παντρευτήκατε για χιλιετίες, πιθανότατα έχετε τον αγοράσει αρκετά από αυτό που του αρέσει ήδη - αλλάξτε το λίγο. Ξέρεις, όπως και στο υπνοδωμάτιο.

Τι πρέπει να αποφύγετε

Εσώρουχα (αν δεν έχετε διαβάσει αυτόν τον οδηγό), τίποτα που θα μπορούσατε να φανταστείτε να λαμβάνετε από τη θορυβώδη σας θεία Susan, ένα κακά κρυμμένο δώρο για τον εαυτό σας, έδειξε υποδείξεις (π.χ. διάδρομο, αποσμητικό κλπ.), Δωροκουπόνια JBHifi για πράγματα που προτιμούν τους εαυτούς τους.

Πώς να το δικαιολογήσετε

Τα γενέθλια, τα βαλεντίνα και τα Χριστουγεννιάτικα δώρα δεν απαιτούν καμία δικαιολογία Ούτε και οι επετείους. Ωστόσο, αν είστε ανυπόμονοι να αγοράσετε τον άντρα σας ένα δείγμα αγάπης, απλά κάντε τη δική σας ευκαιρία. να διαπράξουν απάτη με πιστωτική κάρτα, να εισέλθουν σε ένα σχέδιο νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, να ψεύδουν, να εξαπατήσουν, να κλέψουν, να του πούν ότι βρίσκετε τον καλύτερό του φίλο εξαιρετικά ελκυστικό - οι επιλογές είναι ατελείωτες!

Έχεις ταξινομηθεί η δικαιολογία σου; Τώρα πάρτε μόνο τον άντρα σας.

1/26

Για τον άνθρωπο Runner & Swimmer

Όταν τα ασύρματα ακουστικά ακουστικών JLB του Beau see, τα μπερδεμένα άσπρα ακουστικά της Apple θα απορριφθούν ανυπόμονα. Αυτά τα JLB είναι σχεδιασμένα για να παραμένουν άνετα στη θέση τους καθ 'όλη τη διάρκεια της άσκησης, όλα αυτά ενώ αναζητούν κομψή AF. Το καλύτερο από όλα - θα τα χρησιμοποιήσει πραγματικά. Από $ 300.

ΑΓΟΡΑ

2/26

Για το βιβλίο άνθρωπο

Αν ψάχνετε να πάρετε το πλοίο σας εμμονές φίλη μέσα από ένα καλοκαίρι επίπεδη ξόρκι, θα εκτιμήσουν αυτό το δώρο από το βασιλιά της πεζογραφίας πεζογραφία, Chas Smith. Από $ 25.

ΑΓΟΡΑ

3/26

Για τον Διψασμένο

Οι φιλικοί προς το περιβάλλον άντρες θα ενθουσιαστούν από αυτό το πρωτοποριακό, κομψό μπουκάλι νερό που μένει κρύο για 24 ώρες και ζεστό για 12. Από $ 35.

ΑΓΟΡΑ

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Ο Ryan Gosling σας δείχνει τον σωστό δρόμο για τις μπότες εργασίας στο βράχο στο κοινό

Πώς να φοράτε μια ακίδα Lapel και πού να τα αγοράσετε

Η Mercedes-Benz αποκάλυψε το φρένο λήψης CLA

Η εξωφρενική μόδα του Jared Leto συνεχίζει να αποπροσανατολίζει την ανθρωπότητα