Αυστραλοί επιχειρηματίες μοιράζονται στρατηγικές για τη διαχείριση του άγχους και της ψυχικής υγείας

Anonim

"Υπάρχει μια τέτοια ψευδή πραγματικότητα της επιχειρηματικότητας. Είναι το δροσερό νέο πράγμα που πρέπει να κάνετε. Η αντίληψη είναι ότι εργάζεστε τις δικές σας ώρες, δεν χρειάζεται να αναφέρετε σε κάποιο περίεργο, μπορείτε να φορέσετε ό, τι θέλετε, μπορείτε να κάνετε ό, τι θέλετε. και στη συνέχεια στο τέλος θα πάρετε ένα μεγάλο έλεγχο λίπους. Μέχρι στιγμής από την πραγματικότητα. "

Ο Stevan Premutico, τεχνικός επιχειρηματίας, επενδυτής και ιδρυτής της Dimmi, σίγουρα δεν σταματάει όταν ρώτησε αν η ιδέα του back-of-a-χαρτοπετσέτας του καθενός θα επιβιώσει από τη μεγάλη απόσταση.

Αλλά έχει δίκιο: αν και δεν είναι τόσο σέξι όσο μιλάμε για μονόκερα πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων, οι επιχειρηματίες πρέπει να σκεφτούν την ψυχική τους υγεία. Για την «Ψυχική Υγεία Μάιος», πραγματοποιήσαμε συνεντεύξεις με μερικές από τις κορυφαίες εταιρείες της Αυστραλίας για να διαπιστώσουμε γιατί το 72% των επιχειρηματιών πλήττονται από ψυχικές ασθένειες (σε σύγκριση με το 20% του γενικού πληθυσμού της Αυστραλίας) και τι μπορεί να γίνει γι 'αυτό.

Γιατί τα στατιστικά στοιχεία είναι τόσο λοξά;

Ο Marty Spargo, συνιδρυτής της εταιρείας REIZE (η λέσχη ενεργειακών ποτών για το ξυρισμένο δολάριο), λέει ότι αυτά τα στατιστικά στοιχεία δεν τον εκπλήσσουν γιατί:

«Το να είσαι επιχειρηματίας είναι απολύτως τρομερό για την ψυχική σας υγεία».

Το γεγονός είναι: οι περισσότερες νέες επιχειρήσεις αποτυγχάνουν, και με αυτό έρχονται πολλά χαμένα χρήματα και χρόνος. Ο Marty είπε στον D'Marge ότι αυτό μπορεί να οδηγήσει σε: "Εμπιστοσύνη στον εαυτό σου ευρύτερα και κατά περιόδους κατάθλιψη, ή ακόμα και αυτοκτονία." Συνεχίζει να λέει, "Ακόμα και οι επιτυχημένες νεοσύστατες είναι συναισθηματικές rollercoasters? είναι απλώς ότι έχουν περισσότερες καλές μέρες από ό, τι κακό. "

"Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αγκαλιάζουν τις λίγες ιστορίες επιτυχίας και όλοι όσοι σκέπτονται να εγκαταλείψουν τη δουλειά τους για να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση φιλοδοξούν να μιμηθούν την επιτυχία των λίγων μονόκερων".

"Το πρόβλημα είναι, " συνεχίζει, "Αυτό είναι τελείως ρεαλιστικό. Αντ 'αυτού, θα πρέπει να δείξουμε την αλήθεια για τις νεοσύστατες επιχειρήσεις και την πτώση που έχει απομείνει μετά από αποτυχία, ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να έχουν μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα της πραγματικότητας να είναι επιχειρηματίας ".

Ο Patrick Kidd, ένας επιχειρηματίας του οποίου το πολυτελές κομμωτήριο PATRICKS πήγε εξαιρετικά γρήγορα από την αρχή μέχρι την πολυεθνική μάρκα, υποστήριξε αυτό το θέμα. επισημαίνοντας ότι η λειτουργία του δικού σας πλοίου έχει σοβαρό ψυχικό φόρτο.

"Η ύπαρξη ενός επιχειρηματία είναι σαν να είσαι διπολικός, σοβαρά! Ένα λεπτό μπορείτε να βρίσκεστε στην κορυφή του κόσμου και να αισθανθείτε ανίκητος τότε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή να καλέσετε αργότερα, μπορεί να είναι οριακό αυτοκτονικό. "

Έτσι αν εργάζεστε με ένα αγχωτικό 9-5, αρχίζετε μια εκκίνηση ή απλά σκεφτείτε μια παρενέργεια: ρίξτε μια σοβαρή ματιά στις ακόλουθες συμβουλές ψυχικής υγείας.

Πάρτε τρεις ημέρες Σαββατοκύριακα

Αν δεν μπορείτε να φέρετε τον εαυτό σας για διακοπές, αυτό είναι το επόμενο καλύτερο πράγμα (και θα μπορούσε να αποδειχθεί πιο βιώσιμο μακροπρόθεσμα). Ο Stevan Premutico το αποδίδει, επιτρέποντάς του να εργάζεται για μια δεκαετία-χωρίς στάση πριν από την πώληση της επιχείρησής του στο Tripadvisor.

"Δεν έχω πάρει διακοπές για 10 χρόνια, αυτό έγινε βασικό μου προς το τέλος. Ακούγεται τόσο απλό αλλά είναι τόσο ισχυρό. Ένα τριήμερο Σαββατοκύριακο μακριά από το γραφείο για χαλάρωση, επαναφόρτιση και επανένταξη. Πολλά σε ανάγνωση, podcasts και σκέψη. Θα έκανα πολλές από τις μεγαλύτερες σκέψεις μου εδώ για το biz και για τη ζωή μου. Είναι καταπληκτικό τι μπορεί να συμβεί όταν απλά ξεφύγετε για λίγες μέρες και αφήστε την καρδιά και το μυαλό σας να περιπλανηθούν. "

Δημιουργήστε μια πιστή ομάδα

Ο Matt Jensen, ιδρυτής του MJ Bale, λέει ότι είναι σημαντικό να υπάρχουν ξεχωριστές επιχειρηματικές στρατηγικές που θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τις κορυφές και τις καμπύλες της επιχειρηματικής ζωής.

"Η αντιπροσωπεία είναι σημαντική, καθώς βεβαιώνεται ότι έχετε μια μεγάλη ομάδα και πάγκο, όπως και στον αθλητισμό".

Παρόλο που "το biz είναι το μωρό μας και μερικές φορές είναι δύσκολο να το αφήσουμε" ο Stevan συμφωνεί, λέγοντας ότι στο τέλος της ημέρας είναι σημαντικό να έχεις ένα μεγάλο πρόσωπο δίπλα σου.

"Ο καταλύτης για να είμαι σε θέση να πάρω περισσότερη ισορροπία και να πάω πίσω περισσότερο ήταν όταν βρήκα ένα πραγματικά εκπληκτικό 2IC, Asheesh Chacko. Τον εμπιστευόμουν με τη ζωή μου και για πρώτη φορά σε πολλά χρόνια ήξερα ότι το biz θα επιβίωνε (και μάλιστα θα ευημερούσε!) Αν δεν ήμουν πρώτος μέσα, έληξε και στις 24/7! "

Μείνετε αληθινός στο όραμά σας

Ο Jamie Gonzalez, ιδρυτής της Limitless Living, μας υπενθυμίζει ότι η ιεράρχηση είναι απαραίτητη για να παραμείνει πιστή στο όραμά σας. "Αν αισθάνομαι πίεση, τότε ξέρω ότι κάνω κάτι μέσα στην επιχείρησή μου δεν θα έπρεπε να το κάνω."

"Αν υπάρχει κάτι που δεν μου αρέσει να το κάνω, το αποδίδω. Όσο περισσότερο χώρο πρέπει να απολαμβάνω αυτό που πραγματικά αγαπώ να κάνω - τόσο περισσότερο έρχομαι με δημιουργικό περιεχόμενο και ευκαιρίες με πολύ πιο αβίαστο τρόπο. "

Προσωπικά καταστήματα

Ο Patrick Kidd λέει ότι "αν θέλετε πραγματικά να χορέψετε με το διάβολο όσο ανοίγετε τον εαυτό σας για άγχος, άγχος και χωρίς ύπνο (σε σύγκριση με μια κανονική δουλειά), " είναι σημαντικό να έχετε προσωπικές εξόδους για να ενεργοποιήσετε το άγχος.

Ένας μεγάλος οπαδός του διαλογισμού, ο Matt Jensen συμφωνεί.

"Εκπαιδεύω θρησκευτικά τον υπερβατικό διαλογισμό και πιστεύω ότι είναι πραγματικά επωφελής."

Η σωματική ευεξία είναι επίσης βασική: είτε πρόκειται για βάρη, τρέξιμο, touch footy, κολύμπι ή οτιδήποτε είναι το πράγμα σας. Για τον Matt προσωπικά, απολαμβάνει το F45, ένα ομαδικό εκπαιδευτικό καθεστώς, "Plus η ισορροπία του διαλογισμού".

Λάβετε προπονητές

Ο Patrick Kidd μας λέει πώς: "Κάποια συμβουλή από ένα από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου μου συναντήθηκα με έναν ψυχίατρο που εξειδικεύτηκε σε ανθρώπους που εργάζονταν σε υψηλές θέσεις στρες." Αυτό αφορούσε πέντε με δέκα λεπτά «να είναι παρόντες τη στιγμή» δώστε στον εγκέφαλό του ένα διάλειμμα, μία φορά την ημέρα.

"Ένιωσα λίγο περίεργο να το κάνω την πρώτη φορά, αλλά είναι ίσως ένα από τα καλύτερα πράγματα που έχω κάνει και τώρα το συνιστώ σε όλους που συναντώ σε παρόμοιες θέσεις με μένα".

Το περιγράφει σαν κινητήρας της Ferrari: είναι κατασκευασμένος για να αναβιώσει σκληρά, αλλά μόνο για σχετικά σύντομα χρονικά διαστήματα, τότε πρέπει να κρυώσει.

"Αν ανατραπεί πολύ σκληρά και για πολύ καιρό ο κινητήρας θα ανατινάξει και δεν θέλετε αυτό να συμβαίνει στον εγκέφαλό σας όταν βάζετε 10 χρόνια της ζωής σας και εκατομμύρια δολάρια των χρημάτων των επενδυτών σε μια επιχείρηση, για να μην αναφέρω αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα την προσωπική σας ζωή, τους φίλους και την οικογένειά σας! "

Μην παραμελίνετε τους φίλους σας

Ο Stevan αφηγείται πώς υποστήριξε έναν φίλο που ξεκίνησε το ταξίδι εκκίνησης.

"Λίγους μήνες αργότερα μου τηλεφώνησε και είπε, όλα όσα είπατε ήταν κτυπήματα. Αλλά υπάρχει ένα πράγμα που δεν μου είπα ποτέ - είναι τόσο αιματηρή. "

Το ταξίδι του επιχειρηματία είναι μια σκληρή, αλλά όμορφη διαδρομή. Αν και οι θυσίες είναι αναπόφευκτες, σιγουρευτείτε ότι συνεχίζετε να βάζετε προσπάθεια στις φιλίες σας.

Ορίστε όρια

Σταματήστε να αισθάνεστε ένοχοι και να θέσετε τα όρια στη θέση σας, ήταν ένα ισχυρό μήνυμα σε όλο το σκάφος. Για τον Stevan, η πιο δύσκολη πτυχή αυτού ήταν: "Να σταματήσετε να αισθάνεστε ένοχοι εάν δεν απαντήσω σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσα σε λίγα λεπτά (οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας) ή να τηλεφωνήσω από μία ομάδα μου 24/7".

«Συνειδητοποίησα ότι δεν θα μπορούσα να είμαι ένας μεγάλος ηγέτης, ένας μεγάλος στοχαστής ή διασκέδαση να είμαι γύρω μου αν ήμουν« συνεχώς »και πάντα στην άκρη. έτσι άρχισα να επιβάλλουν όρια. "

Μια θετική παρενέργεια αυτού, σύμφωνα με τον Stevan, είναι ότι θα αναπτύξετε μια νέα εκτίμηση για τα όρια και την ισορροπία της ομάδας σας.

"Τα όρια μπορεί να είναι τόσο απλά όσο αφήνουν το τηλέφωνό σας στην πόρτα όταν φτάνετε στο σπίτι, αφήνοντας το σπίτι όταν πηγαίνετε στην παραλία ή δώστε στον εαυτό σας μισή μέρα τις Παρασκευές."

Έτσι, θα πρέπει να γίνετε επιχειρηματίας;

Σύμφωνα με τον Stevan, "Λίγα πράγματα είναι τόσο ικανοποιητικά όσο η εξεύρεση μιας ιδέας από το έδαφος, η επίλυση ενός προβλήματος, η δημιουργία ενός δονήματος στον πλανήτη ή η διατάραξη μιας βιομηχανίας." Αλλά θα πρέπει να κάνετε θυσίες για να το απομακρύνετε.

"Εάν είστε σε αυτό για φήμη και τύχη, μην πάρετε το άλμα: μείνετε στην δουλειά σας 9-5 και την ασφάλεια και την αρτιότητα που προσφέρει."

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Ο Ryan Gosling σας δείχνει τον σωστό δρόμο για τις μπότες εργασίας στο βράχο στο κοινό

Πώς να φοράτε μια ακίδα Lapel και πού να τα αγοράσετε

Η Mercedes-Benz αποκάλυψε το φρένο λήψης CLA

Η εξωφρενική μόδα του Jared Leto συνεχίζει να αποπροσανατολίζει την ανθρωπότητα