Προφανώς ο αριθμός των σπερματοζωαρίων θα αυξηθεί εάν σταματήσετε να φοράτε εσώρουχα

Anonim

Η σκληρή αλήθεια που γνωρίζετε καθ 'όλη τη διάρκεια έχει αποδειχθεί τελικά. από την επιστήμη.

Σε πρόσφατη αμερικανική μελέτη, ερευνητές από τη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Χάρβαρντ Τσάν διαπίστωσαν ότι οι άνδρες που φορούσαν σορτς μπόξερ είχαν 25% υψηλότερο αριθμό σπερματοζωαρίων από ό, τι σε αυστηρότερα εσώρουχα. Με άλλα λόγια, πηγαίνετε commando και ποτέ δεν θα πυροβολήσετε τα κενά ξανά.

Η επιστημονική εξήγηση που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Human Reproduction είναι, φυσικά, λίγο πιο περίπλοκη από αυτό. Αναφέρεται στη διατήρηση των ορμονών που επηρεάζουν τον αριθμό των σπερματοζωαρίων ευτυχισμένη. Η μελέτη που αντιπροσώπευε 656 άνδρες διαπίστωσε ότι οι ψυχρότερες θερμοκρασίες γύρω από τους όρχεις αύξησαν την παραγωγή σπέρματος.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η παραγωγή σπέρματος είναι πιο ευαίσθητη σε θερμοκρασίες άνω των 34 βαθμών Κελσίου (92F). Αυτό το φαινόμενο μπορεί να παρατηρηθεί σε θερμότερες μέρες όταν οι όρχεις σας κολλάνε χαμηλότερα από το σώμα σε σύγκριση με τις πιο δροσερές μέρες όταν συστέλλονται πιο κοντά στο σώμα.

Στη σφαίρα των εσώρουχων, τα σλιπ και τα σορτς του Jockey κρατούν το όσχεο πιο κοντά στο σώμα, που προκαλεί τη θέρμανση των όρχεων. Τα σορτς Boxer εν τω μεταξύ φιλοξενούν μια πιο χαλαρή και πιο άνετη προσαρμογή που ευνοεί την παραγωγή σπερματοζωαρίων.

Οι αριθμοί από την έρευνα αποκαλύπτουν αύξηση κατά 17 τοις εκατό του συνολικού αριθμού σπερματοζωαρίων παράλληλα με 33 τοις εκατό περισσότερο σπέρμα κολύμβησης όταν συγκρίνουν μπόξερ με σφιχτότερα εσώρουχα. Ευτυχώς αυτό το εύρημα δεν επηρεάζει το σχήμα σπέρματος ή την ποιότητα του DNA - είναι απλώς ένα παιχνίδι αριθμών.

"Δεδομένου ότι οι άνδρες μπορούν να τροποποιήσουν το είδος των εσώρουχων που επιλέγουν να φορούν, αυτά τα αποτελέσματα μπορεί να είναι χρήσιμα για τη βελτίωση της λειτουργίας των όρχεων των ανδρών", λέει ο επικεφαλής ερευνητής της μελέτης, Δρ Lidia Minguez-Alarcon.

Τα εκπληκτικά αποτελέσματα προέκυψαν από παράγοντες που επηρεάζουν την παραγωγή σπέρματος, συμπεριλαμβανομένης της ηλικίας ενός ανθρώπου, του δείκτη μάζας σώματος (BMI) και προσωπικών συνηθειών όπως το κάπνισμα και το κάπνισμα. δεν σας γελάω. χρήση ζεστού νερού χρήσης.

Να είστε προειδοποιημένοι όμως, αλλάζοντας τα εσώρουχά σας σήμερα δεν θα δικαιολογεί υψηλότερο αριθμό σπερματοζωαρίων την επόμενη μέρα.

Ο συγγραφέας της έρευνας, Δρ Jorge Chaverro, δήλωσε στο BBC ότι "χρειάζονται περίπου τρεις μήνες για να αλλάξει ολόκληρος ο πληθυσμός σπερματοζωαρίων, οπότε προγραμματίστε εκ των προτέρων".

Καλά εκεί το έχετε. Ποιος δήλωσε ότι η ελεύθερη σφαίρα στην καθημερινότητα ήταν ενοχλητική για την κοινωνία;

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Ο Ryan Gosling σας δείχνει τον σωστό δρόμο για τις μπότες εργασίας στο βράχο στο κοινό

Πώς να φοράτε μια ακίδα Lapel και πού να τα αγοράσετε

Η Mercedes-Benz αποκάλυψε το φρένο λήψης CLA

Η εξωφρενική μόδα του Jared Leto συνεχίζει να αποπροσανατολίζει την ανθρωπότητα