Ο Αλέξανδρος Skarsgard σας δείχνει πώς να σκοράρει ένα καλοκαιρινό βλέμμα δολοφόνος με τρία απλά κομμάτια

Anonim

Πουκάμισο. Chino. Αθλητικά. Και αυτό είναι.

Εντάξει είναι λίγο πιο σκεπτόμενο από αυτό, αλλά αν είναι μια ελάχιστη προσπάθεια καλοκαιρινής ματιά είστε μετά, τότε ο Alexander Skarsgard είναι ο κομψός σας σωτήρας.

Μουστάρδα, off-κίτρινο, Simpsons-πρόσωπο, ό, τι θέλετε να το ονομάσετε, λειτουργεί σε άνδρες και Alexander Skarsgard είναι ζωντανή απόδειξη. Στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου για το «The Little Drummer Girl» στο Λονδίνο και την Καλιφόρνια, ο βραβευμένος ηθοποιός εμφανίστηκε σε μια πολύ δροσερή και απλή εμφάνιση που τον έσυρε μόνο το σωστό ύψος προσοχής χωρίς να φανεί υπερβολικά πικρά.

Το εικονικό κουμπιάρικο πουκάμισο του Skarsgard στο φωτεινό κίτρινο ήταν ο πραγματικός ήρωας. Ενώ τα περισσότερα παιδιά θα αποφεύγουν κανονικά από το φωτεινό χρώμα, είναι μια ευπρόσδεκτη αλλαγή για να δούμε πώς μπορεί να συνδυαστεί το πουκάμισο για μια πιο κρατημένη εμφάνιση. Απλά χτυπάτε με κομμένα μαύρα chinos, ένα κλασικό ρολόι και φρέσκα λευκά mid-tops αθλητικά παπούτσια.

Σκεφτείτε τον Μποντ. αν ο Bond ήταν ποτέ να αποσυρθεί και να ζήσει σε μοντέρνο SoHo.

Χρειάζεστε λίγο περισσότερο χρώμα στη ζωή σας; Δείτε το χρώμα που φορούσε πρόσφατα ο Chris Pine ότι οι άνδρες χρειάζονται επίσης στη ζωή τους.

1/3

2/3

3/3

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Υπεάρξε την Κομψή Κοσμήτορα

Range Rover x Brabus-Startech φορτηγό

Περιηγηθείτε στα μεγαλύτερα ανθρώπινα κύματα στον κόσμο στην Ουαλία

Καλύτεροι ντυμένοι άνδρες της εβδομάδας. Nick Jonas, John Legend & Joshua Jackson