50 πάγου δροσερό τρόπους για ροκ λευκό λευκόχρυσο λευκό

Anonim

Μερικοί πολύ διάσημοι άντρες στράφηκαν στο μπουκάλι κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας τους. Η πολυπόθητη χαίτη του Brad Pitt ήταν αποτέλεσμα της φιάλης - η απόλυτη ξανθιά μαλλιά της παραλίας. Αλλά ήταν μακριά από φυσικά ηλιόλουστη, μπουκάλι ξανθιά μάλλον. Ο Adam Levine πήγε επίσης χρυσά, αγωνιζόμενος με ένα αγόρι λευκή ξανθιά από το ήδη-δίκαιο Ryan Gosling.

Τα λευκασμένα μαλλιά έχουν σίγουρα στιγμές τάσεων διασημοτήτων. Και είναι πίσω - στο Jared Leto, το undercut του Justin Bieber και το μοντέλο της στιγμής, Lucky Blue Smith.

Αλλά η λεύκανση παίρνει κότσια. Μόλις το υπεροξείδιο είναι ενεργοποιημένο, ξυρίζοντας το κεφάλι σας ή κόβοντας τα λευκασμένα μαλλιά μακριά είναι πραγματικά ο μόνος τρόπος για να επιστρέψετε στην φύση . Και αν σας αρέσει η νέα διασκέδαση που βρέθηκε ως ξανθιά πλατίνα; Όροι όπως "μπρούντζος" και "ρίζες" θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν κάτω - σκληρά και γρήγορα.

Για να έχετε έτοιμο για το λεύκανση αυτή τη σεζόν, έχουμε επιμεληθεί 50 δροσερούς τρόπους πάγου για ροκ λευκασμένα μαλλιά. Στη συνέχεια, διαβάστε για μερικές εύκολες συμβουλές και κόλπα για να δείτε αν είστε πρόκληση για την πρόκληση.

Απλά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη

Απόχρωση δέρματος

Υπέροχες δερμάτινες αποχρώσεις φαίνονται πλένονται με λευκασμένα μαλλιά και ξανθά μαλλιά θα επισημάνουν τα πράγματα όπως η ακμή και τα σημάδια έτσι εάν είστε χλωμό ή έχετε τις ατέλειες του προσώπου που είστε ανασφαλής για, δεν χλωρίνη.

Πυκνότητα μαλλιών

Το Bleach καλύπτει το θύλακα των μαλλιών, κάνοντας το να αισθάνεται παχύτερο. Αλλά αν αραιώνετε στο τμήμα μαλλιών, το λευκαντικό αυξάνει τις πιθανότητες θραύσης και μπορεί να οδηγήσει σε κάποια τρίχα να πέσει. Balding ή προσπαθώντας να αναπτυχθούν τα μαλλιά σας έξω; Χωρίς λευκαντικό, παρακαλώ.

Χρώμα μαλλιών

Σκούρο καφέ ή μαύρο πιθανότατα θα χρειαστούν περισσότερες από μία διαδικασίες λεύκανσης. Και κινδυνεύετε περισσότερο να φτιάξετε πορτοκαλί ή μπρούντζινο αντί για λευκόχρυσο. Τα φυσικά ξανθά μαλλιά θα έχουν φυσικά ευκολότερο χρόνο με το χλωρίνη. Συγγνώμη παιδιά που κουνώνουν το afro.

Περιοχές αντι-λευκαντικών

Μαλλιάζετε τα μαλλιά, όχι τα φρύδια ή τη γενειάδα σας. Πηγαίνοντας λευκασμένο, σημαίνει να πηγαίνετε τολμηρό, ώστε να μην χρειάζεται να αποκρύψετε το γεγονός ότι τα μαλλιά σας δεν είναι φυσικά, obvs. Το χρώμα της αντίθεσης από τα μαλλιά στα φρύδια θα δώσει εξωτικό πλεονέκτημα και θα προσθέσει λίγο φως και σκιά στο πρόσωπό σας.

Αναζήτηση επαγγελματιών

Μόλις αποφασίσει, κυνήγι μια λευκή επαγγελματική τρίχα. Κάνετε έρευνα σε ένα σαλόνι που κάνει ξανθά μαλλιά καλά - και στους άντρες. Όχι μόνο θα εφαρμοστεί ένας χρωματιστής μαλλιών, τόνος και στυλ λευκασμένα μαλλιά καλά, οι επαγγελματίες μπορούν να δώσουν καθοδήγηση για τη διατήρηση της ξανθιάς.

Βασικά ξανθά εργαλεία

Το μοβ σαμπουάν αντισταθμίζει την ικανότητα της τρίχας να γίνεται πορτοκαλί ή μπρούντζινο, ώστε να χρησιμοποιείται με μέτρο με ένα φυσιολογικό σαμπουάν. Χρησιμοποιήστε ένα μαλακτικό για την περιποίηση μαλλιών και μετά το πλύσιμο, για να αναπληρώσετε την υγρασία που έχει απομακρυνθεί από το χλωρίνη - για να μειώσετε τον κίνδυνο της εμφάνισης και της τηγανίσματος των μαλλιών.

Όλα εξαντληθούν

Δεν είστε ευχαριστημένοι με την εμφάνιση πλατίνα; Ή αναζητάτε μια αλλαγή; Μια buzzcut είναι λίγο πολύ ο μόνος τρόπος για να απαλλαγείτε από τα νέα λευκασμένα μαλλιά σας. Δεν συνιστούμε να μεγαλώσουμε, κύριε ombré. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι είστε έτοιμοι για την ξεχωριστή λευκασμένη εμφάνιση. Μόλις είναι ενεργοποιημένο, το φυσικό σας χρώμα μαλλιών γίνεται για.

Τελικό Λόγο

Τα λευκασμένα μαλλιά είναι σκληρή δουλειά. Είναι δύσκολο να πάρεις το σωστό. Και μόλις έχετε αυτή την τέλεια σκιά πλατίνας, θα χρειαστεί να επενδύσετε χρόνο στο styling αυτό - και κάποια χρήματα σε προϊόντα - διατηρώντας τον λευκό τόνο και ενυδατωμένη υγεία των μαλλιών.

Αλλά - όπως τα περισσότερα πράγματα που είναι δύσκολο να επιτευχθούν και ασυνήθιστα (πλούτος και κοιλιακούς) - θα ξεχωρίζετε σαν θεός μαλλιών. Το πλατίνα είναι ένα μέταλλο υψηλής αξίας στην αγορά κοσμημάτων και τώρα τα μαλλιά σας μπορούν να είναι τα ίδια.

Πάνω απ 'όλα? Ζητήστε επαγγελματική βοήθεια. Δεν υπάρχει απολύτως καμία ντροπή σε αυτό.

Γνώμη εμπειρογνωμόνων - Sam Overton

"Bleached μαλλιά σε ένα μάγκα; Είναι μια δύσκολη για να ροκ και όχι μόνο πρέπει να είστε σίγουροι για να το τραβήξει, πρέπει να πάτε σε ένα καλό κομμωτήριο! Όταν η τρίχα σας είναι λεύκανση, ο τόνος είναι τόσο σημαντικός. Θα πρέπει να συγχαρητήρια τόνο του δέρματος και το χρώμα των ματιών, ή να είναι το απόλυτο αντίθετο για μια πραγματική δήλωση.

Προσωπικά, νομίζω ότι αυτό το χρώμα λειτουργεί καλύτερα για κοντές τρίχες. Bleach προσθέτει υφή στα μαλλιά και είναι μικρότερη, είναι εύκολο να το στυλ. Τέλος, χρειάζεστε καλό σαμπουάν, κοντίσιονερ και εφαρμόζετε θεραπεία τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Όταν τρίβετε τα μαλλιά, απογυμνώνετε όλο το χρώμα και τα μαλλιά μπορεί να στεγνώσουν. Η αντικατάσταση του περιεχομένου των λιπιδίων στα μαλλιά σας είναι ζωτικής σημασίας και ξαναβάλτε την υγρασία.

"Αυτό είναι σημαντικό για να μη βλάψετε τα μαλλιά σας. Επίσης, όταν φτάνουν στις ρίζες γίνεται πάλι πάει σε ένα καλό κομμωτήριο. Εάν το χρώμα ξεπεράσει, θα καταλήξετε με λωρίδες και ανομοιόμορφο χρώμα. "

1/50

2/50

3/50

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Υπεάρξε την Κομψή Κοσμήτορα

Range Rover x Brabus-Startech φορτηγό

Περιηγηθείτε στα μεγαλύτερα ανθρώπινα κύματα στον κόσμο στην Ουαλία

Καλύτεροι ντυμένοι άνδρες της εβδομάδας. Nick Jonas, John Legend & Joshua Jackson