48 εκατομμύρια δολάρια Ferrari γίνονται το πιο ακριβό αυτοκίνητο που πωλείται πούλησε σε δημοπρασία

Anonim

Λοιπόν, πώς βλέπεις τον ετήσιο μισθό σου; Αν είναι κάτι μικρότερο των US $ 48 εκατομμυρίων τότε λυπούμαστε που λέτε ότι δεν μπορείτε να αγοράσετε αυτόν τον μονόκερο γνωστό ως 1962 Ferrari 250 GTO.

Το θρυλικό όχημα πήγε κάτω από το σφυρί στο Pebble Beach το σαββατοκύριακο μέσω του RM Sotheby's στο Monterey και βολικά κατάφερε να πάρει τον τίτλο για το πιο ακριβό αυτοκίνητο που πωλήθηκε ποτέ σε δημοπρασία.

Για τους μη μυημένους, το ερώτημα είναι. Γιατί?

Το ίδιο το αυτοκίνητο είναι μόνο 1 ή 36 μοντέλα GTO που κατασκευάστηκαν ποτέ, αλλά προσθέτοντας ότι το βάρος είναι το γεγονός ότι αυτό είναι ένα από τα 4 GTO που έχει δει μια αναβάθμιση από την σωστή περίοδο Scaglietti - την ιταλική εταιρεία σχεδιασμού αυτοκινήτων και αμαξωμάτων που δραστηριοποιείται τη δεκαετία του 1950.

Πέρα από αυτό το αυτοκίνητο έχει δει ένα νικηφόρο παιγνίδι σε όλη την λαμπερή καριέρα του αγώνα. Ο Edoardo Lualdi-Gabardi τον οδήγησε στη νίκη στο ιταλικό GT Championship του 1962. Αυτό ακολούθησε με νίκες νίκες που περιλάμβαναν πάνω από 15 κατηγορίες και συνολικά νίκες κατά τη διάρκεια των εποχών 1962 - 1965.

Κάτω από το δέρμα του αυτοκινήτου βρίσκεται ένα 3.0-λίτρων V12 χαμηλωμένο χαμηλά στο σασί, μια φόρμουλα που άνοιξε το δρόμο για το μέλλον της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Το σώμα έχει επίσης σχεδιαστεί από τον Pininfarina, ο οποίος παρουσιάζει ένα ευρύτερο και μικρότερο όχημα πλήρες με αλεξήνεμο και βελτιωμένη αεροδυναμική.

Αν και ο τυχερός αγοραστής δεν έχει αποκαλυφθεί, ο πωλητής του αυτοκινήτου ήταν ο Greg Whitten, ένας υπάλληλος της Microsoft από τις πρώτες μέρες που τον έπληξε κατά τη διάρκεια της dot com boom.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το πλαίσιο 3413 στο παρακάτω βίντεο προώθησης.

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Ο Ryan Gosling σας δείχνει τον σωστό δρόμο για τις μπότες εργασίας στο βράχο στο κοινό

Πώς να φοράτε μια ακίδα Lapel και πού να τα αγοράσετε

Η Mercedes-Benz αποκάλυψε το φρένο λήψης CLA

Η εξωφρενική μόδα του Jared Leto συνεχίζει να αποπροσανατολίζει την ανθρωπότητα